Bilietų į „Betsafe-LKL“ finalą nusipirkti panorę sirgaliai liko nieko nesupratę: „Atrodo prastai“

Krepšinio gerbėjai sunerimę – niekaip negali nusipirkti bilietų į birželio 12 d. vyksiantį Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finalą, kuriame vyks mūšis tarp Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“. Kodėl negalima nusipirkti bilieto, žmonėms belieka tik spėlioti – ar viskas išparduota, o gal dieną prieš varžybas užstrigo sistema?

 Nuo antradienio ryto bilietų įsigyti nebepavyksta.<br> T.Bauro nuotr., ekrano nuotr., lrytas.lt koliažas.
 Nuo antradienio ryto bilietų įsigyti nebepavyksta.<br> T.Bauro nuotr., ekrano nuotr., lrytas.lt koliažas.
Nuo antradienio ryto bilietų įsigyti nebepavyksta.<br> Ekrano nuotr.
Nuo antradienio ryto bilietų įsigyti nebepavyksta.<br> Ekrano nuotr.
 Nuo antradienio ryto bilietų įsigyti nebepavyksta.<br> Ekrano nuotr.
 Nuo antradienio ryto bilietų įsigyti nebepavyksta.<br> Ekrano nuotr.
BC „Rytas“ feisbuke dar priešpiet dalijosi bilietai.lt nuoroda, kur įsigyti bilietus.<br> Ekrano nuotr.
BC „Rytas“ feisbuke dar priešpiet dalijosi bilietai.lt nuoroda, kur įsigyti bilietus.<br> Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 11, 2024, 3:32 PM

Lietuvos krepšinio lygos finalui nepasibaigus, ketvirtasis serijos mačas Vilniuje vyks jau trečiadienį 18 val. 50 min.

Bilietai į varžybas parduodami svetainėje bilietai.lt. Tie, kurie spėjo įsigyti bilietą iki pirmadienio vakaro, trina rankomis – nuo antradienio ryto bilietų įsigyti nebepavyksta.

Suvedęs varžybų pavadinimą į svetainę bilietai.lt, dažnas apsidžiaugia – rodoma, kad bilietų dar yra. Deja, paspaudus mygtuką „Pirkti bilietą“, sistema nuveda tarsi į niekur – pateikiama tik bendra informacija (pavyzdžiui, kada atidaromos durys ar kokia renginio trukmė), tačiau galimybės rinktis vietas nėra. Kaip įsigyti bilietus – mįslė.

Nors tokia situacija jau nuo ankstaus ryto, BC „Rytas“ feisbuke dar priešpiet dalijosi bilietai.lt nuoroda, kur įsigyti bilietus.

Po įrašu – suglumusių gerbėjų komentarai.

„Nebėra jau bilietų“, – konstatavo komentatorius Karolis.

„Bilietų nėra jau nuo šiandien 8 val. 40 min.“, – pridūrė Paulius.

„Arba bilietai.lt „grybauja“, arba jau visai nebeliko bilietų“, – svarstė Andrius.

„Dar bus bilietų ar jau išparduota?“ – nesuprato ir Edgaras.

Situacija nepatenkintas liko ir sirgalius Gediminas, susisiekęs su portalu lrytas.lt. Vyras sakė sau bilietą spėjęs nusipirkti iš anksčiau, tačiau į krepšinio varžybas norėjo eiti su draugais – šie bilietų negavo.

„Rodo, kad prekyboje bilietų yra, BC „Rytas“ dar feisbuke paskelbė pirkti raginantį įrašą. Nors kai paspaudi „Pirkti bilietą“, neleidžia rinktis vietų. Gal jie galėtų gražiau komunikuoti, kad žmonės suprastų, kodėl taip nutiko.

Žmonės feisbuko komentaruose aiškinasi, ar bilietai išpirkti, ar ne, o gal užstrigo sistema. O iš bilietai.lt ir klubo – jokios žinios. Iš šalies žiūrint, atrodo prastai“, – portalui pasakojo Gediminas.

Jis sakė niekaip nesupratęs, kas čia vyksta. Esą jei bilietai išparduoti, kodėl pirkėjai apie tai neinformuojami? Gediminas dar bandė paskambinti pačiam BC „Rytas“, kad išsiaiškintų, kur šuo pakastas, tačiau išėjo šnipštas.

„Klubas galėtų labiau komunikuoti. Jiems neįmanoma paskambinti, nėra telefono numerio, nėra su kuo pasikalbėti. Iš jų – tyla, tik feisbuke paskelbtas įrašas, kur ragina pirkti bilietus. Atrodo, kad tarp BC „Ryto“ ir bilietai.lt yra didžiulis nesusikalbėjimas“, – sakė pašnekovas.

Nors ir sunkiai, jam visgi pavyko prisiskambinti į bilietai.lt.

„Paskambinu į bilietai.lt aptarnavimo liniją, atsiliepia robotas. Jis galiausiai pasako kitą numerį, kuriuo reikia skambinti – dar spėk užsirašyti. Didelė netvarka.

Galiausiai susisiekus su bilietai.lt, jie pasakė, kad bilietai beveik išparduoti, bet to skelbti dar negali, nes kai kurie bilietai vis dar žmonių krepšeliuose“, – pasakojo Gediminas.

Tad dabar sirgaliui Vilniuje varžybas stebėti teks be draugų kompanijos.

Portalui lrytas.lt susisiekus su bilietai.lt, įmonės konsultantė paaiškino: bilietai iš tiesų išparduoti, beliko tik kelios vietos neįgaliesiems.

„Suvedus neįgaliesiems skirtą kodą atsirastų tos kelios laisvos vietos, jas dar galima nusipirkti. O visa kita išparduota.

Perduosiu atsakingam asmeniui, bet, kaip suprantu, negalime parašyti, jog viskas išparduota, gal dėl tų neįgaliųjų“, – svarstė ji.

Konsultantė pridūrė, kad tokia situacija – reta. Dažniausiai bilietai į krepšinio varžybas nebūna visiškai išparduodami.

„O dabar laisvų vietų nebeliko, viskas išparduota, liko tik vietos neįgaliesiems“, – pridūrė ji.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.