Daugėjo sandėlininkų, trūksta konsultantų

Iš darbo paieškos portalo CVbankas.lt duomenų bazės matyti, kad šių metų pirmąjį pusmetį buvo daugiausia darbo ieškančiųjų, kurie turėjo klientų aptarnavimo,paslaugų bei prekybos – konsultavimo sričių darbo patirties. Ši dauguma – ne naujiena, ji nesikeičia jau kelerius metus. Tačiau staigmena, kad trečioje vietoje pagal tai, kokios patirties turi darbo ieškantieji, yra sandėliavimo sritis – ši sritis prieš metus buvo septintoje vietoje, o šių metų pirmąjį pusmetį užkopė į trejetuką.

Pirmoje šių metų pusėje buvo labiausiai ieškoma specialistų, kurie galėtų dirbti pramonės,gamybos, klientų aptarnavimo,paslaugų, pardavimų vadybos bei prekybos – konsultavimo srityse.<br>V. Balkūnas.
Pirmoje šių metų pusėje buvo labiausiai ieškoma specialistų, kurie galėtų dirbti pramonės,gamybos, klientų aptarnavimo,paslaugų, pardavimų vadybos bei prekybos – konsultavimo srityse.<br>V. Balkūnas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2012, 1:25 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:29 PM

Išanalizavus darbuotojų įgytų patirčių statistiką pagal lytį, CVbankas.lt duomenys rodo, kad šiemet vyrai turėjo daugiausia statybos, sandėliavimo, pramonės,gamybos sričių patirties. Palyginti su praėjusiais metais, labai sumažėjo vyrų, turinčių administravimo,sekretoriavimo darbo patirties.

O moterys daugiausia turėjo klientų aptarnavimo,paslaugų, prekybos – konsultavimo, administravimo,sekretoriavimo patirties. Šios kategorijos vyravo tarp populiariausiųjų ir praėjusiais metais.

Iš darbdavių pateiktų darbo pasiūlymų, kurie buvo publikuojami CVbankas.lt, matyti, kad pirmoje šių metų pusėje buvo labiausiai ieškoma specialistų, kurie galėtų dirbti pramonės,gamybos, klientų aptarnavimo,paslaugų, pardavimų vadybos bei prekybos – konsultavimo srityse. Ši statistika leidžia manyti, kad darbdavių poreikiai atitiko darbuotojų gebėjimus: darbuotojai dažniausiai turėjo tokios patirties, kokios reikėjo darbdaviams.

Palyginti su praėjusiais metais, itin padaugėjo inžinerijos,mechanikos specialistams siūlomų darbo skelbimų – šių darbuotojų paklausa pirmąjį metų pusmetį išaugo šešis kartus.

Mažiausia darbų pasiūla pirmoje šių metų pusėje buvo eksporto, teisės ir žiniasklaidos/viešųjų ryšių specialistams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.