Investuotojui W. Buffettui kovoje su vėžiu taikytas spindulinis gydymas

Legendiniam amerikiečių investuotojui Warrenui Buffettui užbaigtas spindulinio gydymo kursas, paskirtas prostatos vėžiui gydyti, praneša agentūra „Associated Press“.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 17, 2012, 11:25 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:54 PM

Apie užbaigtą gydymo kursą W. Buffettas papasakojo per susitikimą su laikraščių, kuriuo valdo jo investicinė kompanija „Berkshire Hathaway“, vadovais. 82-ejų metų milijardierius pajuokavo, jog ruošiasi tapti seniausiu planetos žmogumi.

Šių metų pavasarį investuotojui buvo diagnozuotas prostatos vėžys. Tada buvo skelbiama, kad vėžys aptiktas ankstyvoje stadijoje ir pavojaus gyvybei nekelia.

82-ejų metų milijardierius ketina toliau vadovauti „Berkshire Hathaway“. Kai W. Buffettui pasitrauks iš vadovo posto, jo pareigas pasidalys trys žmonės: vienas taps kompanijos direktorių tarybos pirmininku, o du kiti bus atsakingi už investicijas. W. Buffettas norėtų, kad „Berkshire Hathaway“ vadovu taptų jo vyriausiasis sūnus, pažymi agentūra.

Kiek anksčiau W. Buffettas skelbė apie ketinimus skirti labdarai per 99 proc. savo turto, kuris vertinamas 44,1 mlrd. dolerių. 

W. Buffettas - vienas turtingiausių pasaulio žmonių - yra laikomas vienu sėkmingiausių investuotojų. Dėl rinkos nuojautų ir teisingų prognozių per pastaruosius dešimtmečius verslininkas dažnai vadinamas „Omahos pranašu“ arba „Omahos orakulu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.