Kelionių organizatorius: atostogų karalienė lietuviams - Turkija

Kelionių organizatorius  „Tez Tour“ per šį vasaros sezoną suorganizavo atostogas 1,32 mln. savo klientų, tuo tarpu per visus 2011 m. savo poilsį patikėjo daugiau nei 2 mln. žmonių. Nuo 1994 metų bendrovė išskraidino beveik 20 mln. turistų. Vertinant bendrus įmonių tinklo rezultatus, populiariausios kelionių kryptys tradiciškai išlieka: Turkija, Egiptas, Tailandas, Dominikos Respublika, Šri Lanka, Kuba, Maldyvų salos, Ispanija, Graikija, Austrija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2012, 5:42 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:13 PM

Didžiausius keliaujančiųjų srautus, žinoma, generuoja tokios valstybės milžinės, kaip Rusija, Ukraina, Kazachstanas. Augančios pardavimų apimtys, diktuoja poreikį klientams pasiūlyti dar platesnį poilsio krypčių sąrašą. Šiais metais bendrovė įžengė į Italijos, Kroatijos bei Juodkalnijos rinkas, o Lietuvoje veikiantis „Tez Tour“ padalinys taip pat fiksuoja išaugusius pardavimus.

„Esame maža šalis ir dėl to su apribota turizmo rinka, tad negalime savęs lyginti su kitomis šalimis, kurios pasididžiuodamos pristato šimtatūkstantinius keliautojų srautus“, - kalbėjo „Tez Tour Lietuvoje“ generalinis direktorius Aleksandras Sukovas.

Kalbant apie tarp lietuvių populiariausias atostogų kryptis, išlieka stabilus krypčių sąrašas: Turkija, Egiptas, Graikijai priklausančios salos, Ispanija bei Tailandas. Vasaros atostogų „karalienė“ Turkija šią vasarą savo kurortiniais regionais suviliojo daugiau nei 20 tūkst. lietuvių. Tuo tarpu bendras įmonės tinklo organizuotų kelionių į šią šalį skaičius per metus sudaro apie milijoną.

„Nors Lietuvos poilsiautojų įpročiai pakankamai nusistovėję, stengiamės pasiūlyti ir naujovių. Vadovaudamiesi įmonių tinklo išgrynintu ir pasiteisinusiu veiklos modeliu, rinkai pristatome tik išbandytas kryptis, kuriose įdirbį turi visas įmonių tinklas. Savo poilsiautojus vežame tik į tas šalis, kuriose veikia „Tez Tour“ atstovybės. Kelionių neorganizuojame per tarpininkus, tokiu būdu mums pavyksta užtikrinti aukštą paslaugų kokybę, komfortabilų poilsį“, - kalbėjo A. Sukovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.