H&M Vilniaus ir Klaipėdos „Akropoliuose“ įsikurs kitą rudenį

Drabužių mažmeninės prekybos tinklas H&M („Hennes & Mauritz“) pasirašė sutartį dėl ploto nuomos prekybos centruose „Akropolis“ Vilniuje bei Klaipėdoje.

Po metų Vilniuje veiks dvi H&M parduotuvės.
Po metų Vilniuje veiks dvi H&M parduotuvės.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2012, 3:07 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:59 PM

Tai „Verslo žinių“ portalui patvirtino Andrius Vitkus, nuomos sandoriui tarpininkavusios nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „NEWSEC/Re&Solution“ tarpininkavimo skyriaus vadovas Baltijos šalims.

„Planuojamas atidarymas kitų metų rudenį“, – nurodė A. Vitkus.

Anot jo, pasirašyta sutartis ilgalaikė - 10 metų su galimybe pratęsti.

H&M pirmąją parduotuvę Lietuvoje atidarys Vilniuje, kuri bus didžiausia Baltijos šalyse, o po kelių savaičių duris turėtų atverti ir parduotuvė Klaipėdoje. Dėl prekybos ploto Kaune dar vyksta derybos. Rimtas konkurentas

H&M tikrai yra rimtas konkurentas, nėra taip, kad jis nedarys jokios įtakos, bet mes gana tvirtai jaučiamės, investuojame į parduotuvių atnaujinimą, į tam tikrus segmentus, kurie nekonkuruos su H&M, – šiemet sausį kalbėjo drabužių mažmeninės prekybos grupės „Apranga“ generalinis direktorius Rimantas Perveneckas.

„Aprangos“ grupė valdo per 100 prekės ženklų jaunimo, ekonominės klasės, prabangos prekių ir verslo segmentuose. Savo ruoštu „Hennes & Mauritz“ grupė, kuri valdo 5 prekės ženklus, į Baltijos šalis atveda tik vieną jų – stipriausią H&M.

Pelnas - nedidelis

 Nors vasaros pardavimų sezonas prasidėjo sėkmingai, Švedijos drabužių tinklo „Hennes & Mauritz“ (H&M) pelnas trečiąjį ketvirtį ūgtelėjo tik 1 proc.

Dėl Europos skolų krizės ir prastų oro sąlygų rugpjūtį vartojimas sumažėjo labiau nei tikėtasi, informuoja AP. 

H&M kitąmet ketina pristatyti naują mados ženklą. 

Remiantis ketvirtadienį paskelbta ataskaita, grynasis pelnas trečiąjį ketvirtį siekė 3,6 mlrd. kronų (549 mln. JAV dolerių) ir buvo šiek tiek didesnis nei 3,59 mlrd. kronų pelnas, užfiksuotas tuo pačiu laikotarpiu prieš metus. 

Pajamos padidėjo nuo 31,51 mlrd. iki 33,57 mlrd. kronų, tačiau bendrasis pelnas sumažėjo nuo 58,6 iki 58,2 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.