Nauja programa padeda iškart sužinoti savo būsto vertę

Nekilnojamojo turto paslaugų bendrovė Lietuvoje „Ober-Haus“ pristatė pirmąją šalyje virtualią būsto kainos nustatymo sistemą www.NTkaina.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 23, 2012, 12:49 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:40 AM

Tai įrankis, leisiantis sužinoti Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje preliminarią būsto kainą realiuoju laiku. Paslauga yra nemokama ir aktyvi bet kuriuo paros metu.

Būsto vertės nustatymo metodika paremta „Ober-Haus“ Vertinimo departamento ir Rinkotyros skyriaus fiksuojamais duomenimis apie rinkoje vykstančius realius sandorius bei įvertinus esamos pasiūlos ir paklausos rodiklius.

„Svetainės lankytojui tereikia užpildyti pagrindinius būsto kriterijų laukelius. Sistema, įvertinusi įvestus interesanto duomenis bei „Ober-Haus“ sudarytų verčių lentelių rodiklius, automatiškai nustato labiausiai galimą dominančio objekto kainą. Tačiau privalu atkreipti dėmesį į tai, kad sistema pateikia tik preliminarią kainą, kurios statusas prilygsta pirminei kliento konsultacijai“, - sako „Ober-Haus“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Remigijus Pleteras.

Per metus atlikdama daugiau nei 6000 kilnojamojo ir nekilnojamojo turto vertinimų bei rinkos analizių, „Ober-Haus“ rinkoje generuoja išsamią informaciją apie NT situaciją.

„Ober-Haus“ atstovo teigimu, virtualios būsto vertinimo sistemos analogai numatyti ir Latvijos bei Estijos rinkoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.