Jaunos architektų šeimos užsakovai - lakūnai ir palydovai

Šiai architektų šeimai labiausiai patinka planuoti erdves ir „gydyti“ būsto funkcinį išplanavimą. Ne tik tradicinėse erdvėse. Jie svajoja sukurti interjerą įdomiam biurui ar restoranui, netgi bažnyčiai. Interjeras porai - itin svarbus. Architektų šeima neslepia esantys jautrūs detalėms, viską kruopščiai planuoja iki smulkmenų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-01 18:33, atnaujinta 2018-03-10 19:06

Eugenijus ir Laura Byčenkovai - kartu dirba vos kelerius metus. Tačiau užsakovų jiems netrūksta. Kaip juos susiranda, juk tokia gausybė architektų, interjerų dizainerių, šiaip - savamokslių kuriančių interjerus?

„Na, pirmiausia mus rekomenduoja draugai. Dėl kokybiško vaizdo, kurį išvysta peržvelgę mūsų darbus. Žmonėms labiausiai patinka, kad nedideliuose jų būstuose galime atlikti rekonstrukcijas ir tuomet jų namuose atsiranda tarsi papildomos vietos - ko jie niekaip nesitikėjo“, - sakė Vilniaus Gedimino technikos universiteto absolventas.

Tai, kad jauna šeima savo paslaugas įvertina ne per brangiausiai, matyt, irgi lemia užsakovų pasirinkimą. Mat yra klientų, kurie samdo architektus ir kuria namus ne naudodamiesi banko paskolomis, o iš savo kuklių santaupų.

Kokie klientai paprastai į juos kreipiasi, draugai? Draugų draugai?

„Lakūnai, - juokiasi Eugenijus. Mat konkursui pristatytas darbas - 75 kvadratinių metrų jauno lakūno šeimos namai. Šiame baltame interjere kūrėjai sumaniai žaidė kontrastais ir ryškiomis, gaiviomis spalvomis. Tai tarsi nebaigtas rašyti baltas lapas, kuriame dar gausu vietos skleistis šeimininkų užgaidoms.

Kai šį butą išvydo jo kolegos, Eugenijus su Laura iškart gavo kelis užsakymus. Visus iš lakūnų bei palydovų.

Šis interjeras dalyvauja konkurse „Metų interjeras/Auksinė paletė '12“, kurio informacinis partneris yra lrytas.lt. Aštuntus metus iš eilės portalo interjeras.lt rengiamo interjerų konkurso tikslas išrinkti geriausius/įdomiausius 2012 metų interjerus.

Lrytas skaitytojai gali balsuoti už labiausiai patikusį ir išrinkti Tautos interjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.