Vilniečių sukurtų apartamentų Nidoje paros nuomos kaina - 1000 litų

Trys jaunos moterys pernai nuo žiemos kaip pašėlusios lakstė į Nidą - iki sezono pradžios turėjo spėti įrengti kelis nuomai skirtus apartamentus. Mat jų užsakovas sugalvojo, kad Nidoje poilsiautojams trūksta prabangių apartamentų, tad viename name įsigijęs tris butus, nutarė juos sutvarkyti ypač kokybiškai ir jaukiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-06 17:39, atnaujinta 2018-03-10 11:51

Kadangi jo paties antruosius namus pajūryje įrengė šios moterys, verslininkas nesvarstydamas ir šiam darbui pasisamdė vilniečių kompaniją „Jurta architektai“.

Didžiausio - 63 kvadratinių metrų buto erdvę architektės sugalvojo rekonstruoti taip, kad esant būtinybei (ar tokiam pageidavimui) juos būtų galima padalinti į du atskirus butus su atskirais įėjimais, miegamaisiais, vonios kambariais ir net atskiromis terasomis.

Svetainės viduryje jos suprojektavo antresolę, ant kurios užkėlė miegamąjį, o po ja įrengė garinio dušo patalpą. Antroji miego vieta su vaizdu į Kuršių marias tilpo po stogo šlaitu.

Kituose - 30 ir 46 kvadratinių metrų apartamentuose merginos įtaisė po du kambarius. Visur buvo naudojamos aukščiausios kokybės, natūralios apdailos medžiagas. Baldai ir santechnika - žinomų gamintojų.

„Atidžiai rinkome lovų čiužinius, patalynę, rankšluosčius, indus - kad jie būtų ne tik gražūs, bet ir kokybiški. Apgalvojome net meno kūrinių temas, kurios tinka poilsiui. Beje, interjerus puošiantys tapybos, grafikos ir fotografijos darbai - tik lietuvių autorių.

Norėjosi, kad matytųsi ir jaustųsi, jog čia ne eiliniai poilsio apartamentai, o poilsio apartamentai Lietuvos pajūryje“, - sakė viena kūrėjų Aušra Marcinkevičiūtė.

Šių jaukių lietuviškų apartamentų paros kaina (sezono metu ) - 600, 700 ir 1000 litų.

Šis interjeras dalyvauja konkurse „Metų interjeras/Auksinė paletė'12“, kurio informacinis partneris yra lrytas.lt. Aštuntus metus iš eilės portalo interjeras.lt rengiamo interjerų konkurso tikslas išrinkti geriausius ir įdomiausius 2012 metų interjerus.

Lrytas.lt skaitytojai gali balsuoti už labiausiai patikusį ir išrinkti Tautos interjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.