Lietuviškos kosmetikos gamintojai nukopijavo „Carlsberg“ reklamą (video)

Alaus gamintojas „Carlsberg“ garsėja savo reklamomis. Netikėtos, įžūlios, kartais įžeidžiančios, jos stebina žiūrovus ir greit renka „Youtube“ peržiūras, kai patenka į internetą.

Daugiau nuotraukų (1)

Aurimas Abišala

Jul 12, 2013, 5:54 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:28 AM

Vieną iš „Carslberg“ idėjų – pokštą kino teatro salėje - nusprendė atkartoti lietuviai.

Birželio 2 dieną vaizdo įrašų talpinimo svetainėje „Youtube“ pasirodė vaizdelis pavadinimu „Slaptos kameros LT kino teatre“.

Jo metu rodoma, kaip žmonės perka bilietus į filmo „Greiti ir įsiutę 6“ premjerą. Tačiau bilietus perkančios porelės nežino, kad jų laukia staigmena – visoje kino salėje yra laisvos tik kelios vietos, o visur kitur sėdi lenktynininkų šalmus užsimaukšlinę žmonės.

5 slaptos kameros filmuoja į keistą situaciją patekusių kino mėgėjų nuostabą ir sutrikimą, kai kurios porelės stabteli ar net pasuka atgal. Tie, kurie nueina į savo vietą ir atsisėda, kino ekrane mato keistą užrašą:

„Gerbiami žiūrovai, filmas „Greiti ir įsiutę“ yra labai greitas ir įsiutęs, todėl rekomenduojame užsidėti šalmus ir gerai kvepėti“.

Kiek nukrypstant nuo temos - greičiausia šis užrašas yra priežastis, kodėl teko užblokuoti komentarus po vaizdo įrašu.

Po šio užrašo parodymo salė pratrūksta plojimais, šalia reklamos „herojų“ sėdinčios merginos nusiima šalmus ir sutrikusiems žmonėms įteikia lietuviškos kosmetikos „Aro“ buteliukus. Viską vainikuoja ekrane dar kartą pasirodantis „Aras a6“ vyriškos kosmetikos buteliukas.

Reklama – pokštas yra kadras po kadro nukopijuota nuo taip pat kino teatre slaptomis kameromis filmuotos „Carlsberg“ reklamos. Tik ten lenktynininkus pakeičia barzdoti ir raumeningi baikeriai, kosmetiką – alaus buteliukas, o absurdo jausmą – šypsena.

Sekite verslo naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Siūlome palyginti reklamas patiems:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.