Ž.Lapinską „City Service“ generalinio direktoriaus pareigose keičia J.Janukėnas

Bendrovės „City Service“ generalinis direktorius Žilvinas Lapinskas priėmė sprendimą palikti Bendrovės vadovo postą bei atsistatydina iš įmonės valdybos. Sausio mėnesį Ž.Lapinskas pradės eiti vadovo pareigas vienoje tarptautinėje įmonių grupėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2013, 11:28 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:10 PM

Rugsėjo 23 dieną „City Service“ valdybos sprendimu Bendrovės generaliniu direktoriumi paskirtas Jonas Janukėnas. J.Janukėnas iki šiol Bendrovėje ėjo finansų ir administracijos direktoriaus pareigas ir yra benrovės „Mano Būstas LT“ valdybos pirmininkas.

Ž.Lapinskas prisidėjo kuriant „City Service“ grupę. Jis vadovavo plėtrai vidaus ir užsienio rinkose. Jį keičiantis J.Janukėnas jau ilgą laiką dirba „City Service“ komandoje.

„Ateinančiais metais būtų suėjęs dešimtmetis, kaip vadovauju bendrovei. Esu itin giliai susipažinęs su veikla, kuria užsiima „City Service“ grupė. Iš vienos pusės tai yra privalumas, tačiau iš kitos pusės tai tampa ribojančiu veiksniu.

Todėl žvelgdamas iš asmeninio ir profesinio tobulėjimo pozicijų priėmiau sprendimą keisti veiklos kryptį. „City Service“ vairą perduodu į patikimas rankas – kolegai, su kuriuo ne vienerius metus kartu kūrėme tarptautinę įmonių grupę, tikiu, kad „City Service“ grupės laukia puiki ateitis“, - sakė Ž.Lapinskas.

„City Service“ toliau aktyviai dirbs užsienio ir Lietuvos rinkose aktyviai plėsdama paslaugų spektrą bei įsigydama dominančias įmones. Ateityje taip pat ketiname plačiau žvelgti į mus dominančias rinkas ir įsigijimus – esame pasiekę tokį lygį, kai galime valdyti sudėtingesnes veiklas, nei iki šiol“, - sakė naujai paskirtas „City Service“ generalinis direktorius J.Janukėnas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.