„Ryanair“ lėktuvuose kiekvienas turės savo vietą

Į „Ryanair“ lėktuvą kitais metais keleiviai lips jau žinodami savo vietą. Bent jau taip žada Airijos žemų sąnaudų bendrovė. Kaip skelbiama, visiems keleiviams bus paskiriamos vietos orlaivyje, tačiau tie, kurie norės patys pasirinkti kur sėdėti, už tai, kaip ir dabar, turės sumokėti. Tai kainuos 5 eurus.

Oro bendrovės "Ryanair" sistema, likus 24 valandoms, iki skrydžio paskirs keleiviui vietą. Tai bus daroma nemokamai. Žadama, kad tokia tvarka įsigalios 2014-ųjų vasarį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Oro bendrovės "Ryanair" sistema, likus 24 valandoms, iki skrydžio paskirs keleiviui vietą. Tai bus daroma nemokamai. Žadama, kad tokia tvarka įsigalios 2014-ųjų vasarį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 3:54 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:03 PM

Žemų sąnaudų bendrovei „Ryanair“ atsibodo būti kritikuojamai, kad su keleiviais elgiasi lyg su priešais? Panašu, kad kovoti dėl išlikimo patekus į orlaivį ir stumdantis dėl patogesnės vietos kitais metais nebeteks.

Oro bendrovės sistema, likus 24 valandoms, iki skrydžio paskirs keleiviui vietą. "Ryanair" žada, kad kartu skrendantiesiems bus parenkamos vietos greta. Visa tai bus daroma nemokamai. Žadama, kad tokia tvarka įsigalios 2014-ųjų vasarį.

Be to, „Ryanair“ skelbia, kad nuo lapkričio įsigyti bilietą jų svetainėje bus paprasčiau, taip pat 24 valandas po to, kai nusipirkote bilietą, galėsite nemokamai ištaisyti klaidas, jei jų įvėlėte, tarkim, pavardėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.