„Wizz Air“ skelbia naują kryptį iš Vilniaus

„Wizz Air“ nuo birželio 22 dienos iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto skraidins nauju maršrutu. Nuo vasaros oro bendrovės „Wizz Air“ skrydžių tinklą iš Vilniaus sudarys 17 maršrutų į 12 šalių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2014, 11:52 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:53 AM

"Wizz Air" naujovė - tiesioginiai skrydžiai į Larnaką (Kipras). Šie skrydžiai, sujungsiantys Lietuvą su Kipru, du kartus per savaitę bus vykdomi vienu iš naujų kompanijos „Airbus A320“ tipo lėktuvų.

Tikima, kad nauja kryptis – gera žinia aviacijos darbo rinkai bei turizmo sektoriui abiejuose miestuose, suteikianti keliautojams didesnį pigių skrydžių maršrutų pasirinkimą.

„Wizz Air“ siūlo įsigyti bilietus nuo 139 litų.

„Wizz Air“ įsipareigojimus Lietuvai dar kartą norime įrodyti nauju ir ilgai lauktu vasaros sezono maršrutu į Kiprą. Neabejojame, kad šis maršrutas taps toks pat populiarus, kaip ir kiti 16 maršrutų iš Lietuvos“, – sakė žemų sąnaudų oro transporto bendrovės „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Danielis de Carvalho. – Tikimės, kad naujas maršrutas Vilniaus miestui bus naudingas dėl į jį atvyksiančių Kipro turistų srauto – tai skatins darbo vietų kūrimą turizmo ir kituose sektoriuose. Taip pat esame įsitikinę, kad keliautojams iš Lietuvos patiks nuostabūs Larnakos pajūrio kurortai ir kad šis draugiškas, šiltas miestas taps populiariu tarp ilgų savaitgalio išvykų mėgėjų”.

Larnaka – miestas pietiniame Kipro, dar kitaip vadinamo Afroditės sala, krante. Vienas seniausių Kipro miestų garsėja ne tik 6 tūkst. metų istoriniu paveldu, bet ir įspūdinga gamta, geru oru ir pramogomis įvairiems keliautojams. Miestas, kuriame auga tūkstančiai palmių, didžiuojasi architektūra ir gražiausia Kipre tituluojama promenada (palmių apsupta alėja pėstiesiems).

Pakrantėje įsikūrusiuose restoranuose gurmanai atras jūros gėrybių virtuvę, o naktinio gyvenimo ieškotojai – barus ir klubus. Į Larnaką nardytojus traukia įspūdingas praeitame amžiuje nuskendęs Zenobia laivo. Gamtos mylėtojai Larnakoje žavisi Druskos ežeru, kuriame pavasarį ir rudenį, grįždami iš Afrikos, sustoja pailsėti būriai flamingų.

Į Kiprą, tiesa, ne į Larnaką, o į Pafosą, skraidina ir "Ryanair" iš Kauno.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.