H&M parduotuvėje nuoskaudas nuplovė nuolaidos

Monikos akyse – ašaros. Ši keturiolikmetė su savo bendraamže drauge šįryt kėlėsi ypač anksti. 6 valandą ryto jiedvi pravėrė Vilniaus prekybos centro “GO9“ duris, tikėdamos, kad bus pirmos. Tačiau atsidūrė pačioje eilės pabaigoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Audrė Srėbalienė

Mar 29, 2014, 10:32 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:48 AM

Šeštadienį šiame prekybos centre duris atveria trečioji Vilniuje Švedijos drabužių prekybos tinklo "Hennes & Mauritz“ (H&M) parduotuvė. O pirmųjų jos klientų laukia dovanos, kurių trokštantys jaunuoliai praėjusią naktį beveik nemiegojo.

„Gal žinot, kiek tų laimingųjų gaus 50 litų vertės čekius?“ - užklausė Monika. Tačiau maždaug 300 jaunuolių eilėje tokių prizų už kantrybę gali ir pritrūkti. Anot Monikos, jei jau negalės gauti dovanos, tai bent apsidairys, ką verta būtų ateityje nusipirkti.

„Pusę 5 ryto jau buvau prie parduotuvės durų. O šeštą valandą prekybos centras jau atvėrė duris“, - pratarė ant grindų patogiai įsitaisiusi 14 metų Gabrielė. Jos viltys gauti dovaną – realios. Mergina su bičiuliais eilėje maždaug dvidešimta.

„Norėjome įrodyti, kad ir mes, kurtieji, galime būti pirmi“, - ties parduotuvės durimis susėdusių kurčiųjų būrelis buvo gerai nusiteikęs. Šių žmonių būrelyje – ir Vilniaus universiteto, ir kitų aukštųjų mokyklų studentai. Tarp jų – ir sutuoktiniai Evaldas su Indre.

Ką jie pirks? Išgirsti atsakymą į šį klausimą padėjo kurčiųjų bičiulė.

Anot Indrės, ji ieškos vasarinės suknelės. „Šių gamintojų drabužiai ir gražūs, ir patogūs, ir – santykinai pigūs“, - gestų kalba apaaiškino Indrė.

Pirmieji dešimt pirkėjų gaus didžiausios vertės H&M dovanų korteles. Kiti 300 pirkėjų jų gaus mažesnės vertės.

Naują savo parduotuvę Vilniaus prekybos centre „Akropolis“ atidarė pernai, rugpjūčio 24 dieną. Rugsėjį parduotuvė įsikūrė ir Klaipėdos „Akropolyje“.

Nuotraukų galeriją iš H&M atidarymo žiūrėkite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.