„Kosmada“ parduotuvių tinklo plėtrai šiemet atrieks 3 mln. litų

Kosmetikos ir parfumerijos parduotuvių tinklas „Kosmada“ baigė parduotuvių Vilniuje ir Mažeikiuose atnaujinimą, kurio metu investuota beveik 1 mln. litų. Šiais metais į tinklo plėtrą bei parduotuvių atnaujinimą planuojama investuoti dar 3 mln. litų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-09 12:08, atnaujinta 2018-02-14 18:59

Prekybos centruose „BIG“ Vilniuje ir „Iki“ Mažeikiuose esančiose parduotuvės atnaujintas interjeras ir sumontuota moderni prekybos įranga, išskirianti prekių ženklus pagal jų atpažįstamumą. Parduotuvių asortimentas taip pat papildytas naujais, išskirtiniais prekių ženklais, kurių galima įsigyti tik šiame tinkle. Šiuo metu iš viso „Kosmados“ asortimentą sudaro daugiau kaip 100 prekių ženklų iš viso pasaulio.

„Keičiantis ekonomikos sąlygoms, pastebime tendenciją, kad pirkėjai daugiau dėmesio skiria kokybei, todėl vis dažniau perka kosmetikos ir parfumerijos priemones iš oficialių tiekėjų. Tokias nuotaikas pastebime ir mažesniuose šalies miestuose. Praėjusiais metais „Kosmados“ tinklo apyvarta augo 25 proc, o šiais metais taip pat prognozuojame nuoseklų augimą“, – sako Virginija Godelaitienė, „Kristiana“, valdančios „Kosmada“ tinklą, generalinė direktorė.

Pasak V.Godelaitienės, įgyvendinti pokyčiai ir planuojamos investicijos užtikrina konkurencinį pranašumą šioje po krizės sparčiai atsigaunančioje rinkoje.

V.Godelaitienė pastebi, kad atsigaunantį pirkėjų aktyvumą taip pat iliustruoja ir internetinės parduotuvės www.e-kosmada.lt tendencijos – internetinės parduotuvės apyvarta per metus išaugo dvigubai. Dažniausiai interneto parduotuvėje klientai perka ne vieną, o visą liniją produktų, kuriuos jau būna išbandę parduotuvėse.

„Nuolat investuojame į prekybos vietas, remdamiesi pasaulyje vyraujančiomis tendencijomis, stengiamės būti inovatyvūs, pristatome lyderiaujančių prekių ženklų iš viso pasaulio. Būtent įprastoje prekybos vietoje klientai gali susipažinti su produktais, juos išbandyti, gauti profesionalių konsultacijų“, – teigia V.Godelaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.