„Air Lituanica“ tvarkaraštis pasipildė naujomis kryptimis

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ vasaros sezono skrydžių tvarkaraštį papildė trimis naujomis kryptimis į Švedijos ir Danijos miestus bei didina kitų savo maršrutų skrydžių dažnius. Iš Vilniaus oro uosto „Air Lituanica“ orlaiviai per savaitę kils 43 kartus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2014, 11:26 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:13 PM

„Mūsų strateginis tikslas – pagrindinėmis Europos kryptimis darbo reikalais keliaujantiems keleiviams sukurti visapusiškai kokybiškus skrydžius, tad skrydžių dažnis yra ypač svarbus“, – sako „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus.

„Air Lituanica“ Paryžiaus ir Miuncheno krypčių skrydžių dažnis didinimas palaipsniui. Nuo gegužės 3 d. į Paryžių bus vykdomi ne 4, bet 5 skrydžiai per savaitę, o nuo birželio 15 d. – 6 skrydžiai, kurie bus vykdomi kasdien, išskyrus šeštadieniais. Iš Vilniaus į Miuncheną nuo kovo vidurio skrydžių dažnis padidėjo nuo 4 iki 5 kartų per savaitę, nuo birželio vidurio jų didinama iki 7 kartų.

Šiuo metu „Air Lituanica“ į Estijos sostinę skraidina darbo dienomis, rytais ir vakarais – iš viso 10 skrydžių per savaitę, o nuo birželio vidurio skraidins 12 kartų per savaitę. Prahos maršruto skrydžių skaičius dar kovo pradžioje buvo padidintas iki 5 kartų per savaitę, o Berlyno – iki 6 kartų per savaitę.

Skrydžiai yra vykdomi dviem orlaiviais – 86 vietų „Embraer 175“ ir 50 vietų „CRJ 200“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.