Legendinė „Plasta“ plečia veiklą Jungtinėje Karalystėje

Didžiausia Europoje antrinių polietileno žaliavų (PE) perdirbėja ir gamintoja „Plasta“ žengė dar vieną naują žingsnį. Jungtinėje Karalystėje įregistruota jos antrinė įmonė „Plasta (UK) Limited“. Naujoji bendrovė iš perdirbto polietileno gamins šiukšlių maišus ir realizuos juos Didžiojoje Britanijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2014, 12:15 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:12 PM

„Plasta“ - tai įmonė, kurioje jau ne vieną dešimtmetį sklandžiai veikia trys veiklos barai: perdirbimas, gamyba, metalo apdirbimas.

„Išstudijavę ES šalių plastiko rinką ir siekdami efektyvinti savo įmonės veiklos rezultatus, nutarėme ne tik plėtoti pardavimus už Lietuvos ribų, bet ir sukurti ten naujus gamybinius padalinius“, – savo srendimus komentavo „Plastos“ generalinis direktorius Vytas Poderis.

„Plasta (UK) Limited“ vadovaus patirtį plastiko srityje turintis Simonas Marchantas. 90 įmonės akcijų priklauso „Plastai“, 10 procentų – S. Marchantui.

„Plasta (UK) Limited“ tikslas – vykdant lokalizuotą produkcijos gamybą  - lanksčiau įgyvendinti bei užtikrinti optimalų produkcijos tiekimą galutiniams vartotojams, taip didinant pardavimo maržą;  bendradarbiaujant su vietiniais pardavėjais aktyviai vykdyti pardavimų kanalų plėtrą ir vystyti santykį su galutiniu vartotoju; didinti prekinio ženklo žinomumą; pasinaudojant ilgamete sėkminga Plasta gamybos ir pardavimų patirtimi bei naudojantis turima know-how gamybos metodika – plėtoti ir optimizuoti naujai įkurtos įmonės veiklos procesus vietinėje rinkoje.

• Per metus "Plastoje"  čia perdirbama  daugiau nei 30 tūkst. tonų  plastiko atliekų ir šie skaičiai vis didėja dėl nuolatinės įmonės plėtros. Bendrovė pati vysto ir diegia pažangiausias perdirbimo technologijas.  Per metus - 20 tūkst. tonų įvairaus plastiko gaminių iš savo pačių pagamintos antrinės žaliavos.

• Ypatingas dėmesys skiriamas šiukšlių maišams -  trečdalis milijardo vienetų per metus. Be jų gaminami įvairios paskirties vamzdžiai, plėvelės, kanistrai, kibirai, statinės, plastiko lakštai.

• Bendrovė taip pat jau 50 metų apdirba metalą. Bendrovė teikia paslaugas įmonėms, turinčioms gamybinės įrangos ir jos detalių, gamybos bei restauravimo poreikį. Įmonė specializuojasi  stambiagabaričių detalių bei plastiko gamybos įrangos restauravimo bei gamybos srityse.

2013 metais „Plasta“ gavo 80 mln. litų pardavimo pajamų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.