Didžiausias Ukrainos bankas stabdo operacijas Rytuose

Didžiausias Ukrainos bankas „Privatbank“ laikinai uždarė savo padalinius separatistų apsiaustuose Donecke ir Luhanske. Finansų institucija nurodo nebegalinti vykdyti perlaidų regionuose, kuriuose veikia nusikaltėliai ir galėtų „kilti pavojus darbuotojų gyvybėms“. Apie tai praneša „Reuters“.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 5, 2014, 4:58 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:32 AM

„Šiuo metu susidariusios situacijos metu negalime ir neturime teisės versti žmonių eiti į darbą Donecko ir Luhansko regionuose, kur ginkluoti asmenys laužiasi į banko padalinius ar užgrobia inkasatorių furgonus“, – teigia „Privatbank“ oficialiame pareiškime.

Bankas nurodo, kad klientai prie savo sąskaitų galės ir toliau prisijungti internetu ar per mobiliuosius prietaisus, atsiskaityti mokėjimo kortelėmis parduotuvėse, vykdyti operacijas be grynųjų pinigų savitarnos terminaluose.

„Per pastarąsias 10 dienų Donecko ir Luhansko miestuose buvo kėsintasi į 38 bankomatus, 24 banko padalinius ir 11 inkasatorių furgonų“, – teigia „Privatbank“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.