Į pajūrį plūstelėjo rusų turistai

Kovo mėnesio prognozės, kad dėl

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-05-09 09:42, atnaujinta 2018-02-14 03:51

„Kaliningradiečiai kaip važiavo pas mus, taip ir važiuoja. Tačiau mūsų turistiniame žemėlapyje atsiranda vis naujų regionų. Matyt, tai susiję su pasikeitusia vizų išdavimo tvarka, kai dabar vizas galima gauti ne tik Maskvoje, bet ir kituose Rusijos miestuose“, - „Lietuvos žinioms“ teigė Nidos kultūros ir turizmo informacijos centro (KTIC) „Agila“ direktorė Neringa Gecevičiūtė.

Pasak jos, rusai ėmė važiuoti iš visiškai naujų regionų: Smolensko, Uralo, padaugėjo jų ir iš Sankt Peterburgo. „Tai, manau, susiję su užsidariusiu langu į kurortinį Krymą. Todėl rusai atsigręžė į svetingą mūsų pajūrį“, - dienraščiui sakė „Agila“ vadovė.

Laikinai Palangos turizmo informacijos centro vadovės pareigas einanti Egidija Smilingienė tikino, kad kaip tik šiuo metu kurorte vieši turizmo agentūrų vadovų, vadybininkų delegacijos iš Maskvos, Smolensko, Sankt Peterburgo, Kaliningrado, Minsko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.