Tv.lrytas.lt – žiūrimiausia interneto televizija Lietuvoje

Interneto televizija tv.lrytas.lt ir toliau lieka interneto televizijų lyderė Lietuvoje. Bendrovės „Gemius“ auditorijos tyrimų duomenimis, balandžio mėnesį tv.lrytas.lt žiūrėjo beveik 377 tūkstančiai žiūrovų, kurie pervertė 3,4 milijono puslapių – net 1,4 milijono puslapių daugiau nei Delfi.TV.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2014, 9:22 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:01 PM

Smarkiai šoktelėjo ir mobiliosios naujienų portalo lrytas.lt versijos skaitomumas – lankytojų skaičius balandžio mėnesį ūgtelėjo net 53 tūkstančiais, kai tuo tarpu m.delfi.lt ir m.15min.lt vartotojų skaičius krito. Mobilioji lrytas.lt versija smarkiai pirmauja ir perverstų puslapių skaičiumi – per balandžio mėnesį svetainės lankytojai pervertė daugiau nei 46 milijonus puslapių, tai yra 8,5 mln. daugiau nei m.delfi.lt ir net 23 mln. daugiau nei m.15min.lt.

„Džiaugiamės, kad lankytojai vertina mūsų kuriamą turinį – tai rodo laikas, kurį jie praleidžia interneto televizijoje tv.lrytas.lt bei unikalūs puslapių pervertimų skaičiai. Lankytojų palaikymas skatina mus nesustoti ir toliau stengtis pirmiesiems pateikti patikimą informaciją iš Lietuvos ir viso pasaulio, aštrius komentarus ir drąsias nuomones.

Ir toliau kursime įdomius video siužetus ir pramogines laidas tik interneto televizijos žiūrovams. Ir, žinoma, toliau transliuosime „Lietuvos ryto” televizijos programą internetu tiesiogiai bei suteiksime galimybę bet kada peržiūrėti autorines laidas, dokumentinių filmų, žinių ar sporto rungtynių įrašus”, - sakė naujienų portalo lrytas.lt direktorius Ričardas Baltaduonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.