Naujus autobusus gamins ir Vilniaus pašonėje

Nuo rudens į gamybinę bazę Vilniaus priemiestyje persikelia viena iš Europos mažųjų autobusų gamybos lyderių "Altas komercinis transportas". Įmonė planuoja sukurti daugiau nei 30 naujų darbo vietų.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 10, 2014, 11:35 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:28 AM

Šiemet į Latvijos gatves jau išleidusi 90 naujų greitosios medicininės pagalbos automobilių ir atėjus atostogų sezonui darbo apimčių mažinti neketina. Priešingai - jau metų pabaigoje 70 šiuolaikiškų miesto autobusų, skirtų Kauno miesto keleivių pervežimui, išriedės į šio miesto gatves.

Įmonės ambicijos - pagaminti po naują modernų autobusą per dieną. Naujoje gamykloje tokį produktyvumą tikimasi pasiekti jau rudens pradžioje, o metus baigti planuojama gamybos apimtis padidinus dar 50 proc.

Išsikeltiems tikslams pasiekti plečiama ir ambicingų darbuotojų komanda, kurios dalimi kviečiami tapti ir aktyvūs pirkimų ar pardavimų vadybininkai, ir perspektyvūs inžinieriai, ir darbo patirties turintys suvirintojai, staliai, įrangos montuotojai.

Pasak įmonės "Altas komercinis transportas" generalinio direktoriaus Edvardo Radzevičiaus, įmonė noriai įdarbina ir studentus.

"Praėjusiais metais prie inžinierių komandos prisijungė penki magistro studijas baigiantys studentai. Bendradarbiavimas su tokiomis gamyklomis kaip "Volkswagen AG" ar "Daimler AG", gaminančia "Mercedes-Benz" automobilius, jiems suteikia naudingos patirties", - sakė jis.

Pirmus keturis šių metų mėnesius palyginus su atitinkamu praėjusių metų laikotarpiu įmonės apyvarta padidėjo beveik 3 kartus ir pasiekė 20 milijonų litų. Metų pabaigoje įmonė planuoja pagaminti daugiau nei 300 automobilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.