Lietuviai sukirto rankomis su kinais

Lietuvos paštas bendradarbiaus

Lietuvos paštas bendradarbiaus su kinais pristatydamos siuntas iš Kinijos į Europos Sąjungos valstybes, taip pat - Rusiją ir Baltarusiją.<br>V.Balkūno nuotr.
Lietuvos paštas bendradarbiaus su kinais pristatydamos siuntas iš Kinijos į Europos Sąjungos valstybes, taip pat - Rusiją ir Baltarusiją.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 26, 2014, 10:08 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:13 PM

„Lietuvos ambicija visame susisiekimo sektoriuje yra kurti, o ne sekti paskui egzistuojančias taisykles, todėl partnerystė su šia Kinijos bendrove yra tvirtas Lietuvos, kaip tilto, jungiančio Tolimųjų Rytų šalis su Centrine ir Rytų bei Šiaurės Europa, žingsnis.

Įmonės bendradarbiaus pristatydamos siuntas iš Kinijos į Europos Sąjungos valstybes, taip pat - Rusiją ir Baltarusiją. Bus siekiama inovatyvių ir kompleksinių sprendimų, formuojant regioninį paskirstymo centrą bei išnaudojant ir partnerystės su privačiu sektoriumi, kuris jau įrodė savo gebėjimus sėkmingai konkuruoti tarptautinėje rinkoje, potencialą“, - sakė susisiekimo viceministras A.Šliupas.

Įmonė „S.F. Express“ valdo 25 proc. Kinijos vidinės kurjerių rinkos, teikia paslaugas ne tik Kinijoje, bet ir kitose Azijos valstybėse, taip pat JAV bei Australijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?