„Ryanair“ Kaunui siūlo naują kryptį

„Ryanair“ paskelbė naują kryptį iš Kauno į Šanono oro uostą Airijoje. Tai – naujas žiemos sezono maršrutas. Artėjančiam žiemos sezonui, kuris prasidės spalį, bendrovė vykdys po 10 krypčių iš Vilniaus ir Kauno oro uostų. Šiuo metu iš pastarojo oro uosto „Ryanair“ skraido į dvigubai daugiau krypčių. Iš Vilniaus vasaros sezonu ši skrydžių bendrovė keleivius skraidina 12 krypčių.

Daugiau nuotraukų (1)

Gražina Vincel

2014-07-24 15:39, atnaujinta 2018-02-11 18:24

„Esame patenkinti visais skrydžiais, kurie šiuo metu vykdomi tiek iš Kauno, tiek iš Vilniaus oro uostų. Paskelbėme daugiau skrydžių ateinančio žiemos sezono metu Lietuvoje. Tikimės ir toliau čia augti“, – sakė Airijos pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ pardavimo ir rinkodaros vadovė Šiaurės ir Baltijos šalims Elina Hakkarainen.

Tačiau kokie veiklos planai konkrečiai siejami su Vilniaus ir Kauno oro uostais, ji nekomentavo.

Diplomatiška oro vežėjo atstovė išliko ir paklausta apie bendradarbiavimą su Palangoje veikiančiu oro uostu, kuriame šiuo metu savo paslaugų „Ryanair“ nesiūlo. Pasak E.Hakkarainen, dabar jie dėmesį kreipia į lėktuvų, skrendančių iš Kauno ir Vilniaus oro uostų, užpildymą.

„Ryanair“ Vilniaus, Kauno, Rygos ir Talino oro uostuose aptarnauja 2,3 mln. keleivių per metus. Per mažiau nei dešimtmetį su „Ryanair“ skrido 7,5 mln. keleivių iš Latvijos, 6,5 mln. – iš Lietuvos ir milijonas iš Estijos.

Kalbėdama apie ateities planus, E.Hakkarainen išskyrė didesnį lėktuvų skaičių: „Ryanair“ užsakė 180 naujų lėktuvų, kurie bus atgabenti per ateinančius penkerius metus, pradedant nuo šių metų rugsėjo. Šie lėktuvai bus naudojami įvairiose Europos oro uostų bazėse. Vis dėlto Kaune esančioje oro uosto bazėje artimiausiu metu lėktuvų skaičius nesikeis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.