Palangos oro uostas pasitiko šimtatūkstąjį keleivį

Paskutinę rugsėjo dieną Palangos oro uostas pasitiko šimtatūkstąjį keleivį, kuriuo tapo į gimtąją Šilutę iš Norvegijos sostinės parskridęs Marius Ežerskas. Jubiliejinis keleivis į Palangą atskrido aviakompanijos „Norwegian Air Shuttle“ lėktuvu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 2:26 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 12:26 AM

P.Ežerskas per Palangos oro uostą skrenda kelis kartus per metus. Prieš kelerius metus tekdavo skraidyti ir kelis kartus dažniau. Vyras renkasi Palangos oro uostą, kadangi tai - patogiausias maršrutas pasiekti namus. Šventiškai sutiktas oro uoste, laimingasis į jį grįžti ketina už savaitės.

„Šiais metais šimtatūkstantinį keleivį sutikome anksčiau nei pernai ir tai tik dar kartą įrodo, kad oro uostas veikia tikrai sėkmingai, o prie sėkmės, žinoma, prisideda partneriai“, - sakė Palangos oro uosto vadovas Marius Gelžinis.

Anot vieno iš partnerių „Norwegian Air Shuttle“ komunikacijos vadovės Charlotte Holmbergh Jacobsson, Palangos oro uostas, nors ir nėra didelis, tačiau yra svarbi stotelė daugeliui Lietuvos gyventojų. „Galiu pridurti, kad vis daugiau ir mūsų tautiečių nori aplankyti Lietuvos pajūrį ir renkasi skrydžius kaip tik į šį tašką“, - sakė C. H.Jacobsson.

Jubiliejiniam keleiviui oro uosto vadovas įteikė ne vien gėlių ir kelionines bagažo svarstykles, bet ir simbolinę knygą „Neatrasta Lietuva“, kurioje gausu įspūdingų šalies vaizdų iš paukščio skrydžio.

Palangos oro uostas priklauso tris oro vartus Vilniuje, Kaune ir Palangoje jungiančiam Lietuvos oro uostų tinklui, kuris praėjusiais metais aptarnavo 3,5 milijono keleivių. Šiuo metu iš Lietuvos oro uostų 21 aviakompanija skraido 54 kryptimis 26 šalyse Europoje ir už jos ribų.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.