Į Jonavą atgabenta 40 tūkst. kilogramų morkų

Pirmadienio rytą dviem krovininiais automobiliais į Jonavą atgabenta 40 tūkst. kilogramų morkų. Jos bus dalinamos sunkiai besiverčiančių jonaviečių šeimoms, taip pat labdaros ir kitoms organizacijoms.

Morkos atkeliavo į Jonavą.<br>J.Vilčinskienės nuotr.
Morkos atkeliavo į Jonavą.<br>J.Vilčinskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Vilčinskienė (jonavoszinios.lt)

2014-10-27 13:08, atnaujinta 2018-01-24 13:16

Kaip sakė organizacijos „Maisto bankas“ įgaliotoji atstovė Jonavoje Loreta Velch, morkos Rambyno gatvėje esančiame sandėlyje bus dalinamos nuo atradienio iki ketvirtadienio.

„Morkas dalinsime nuo 10 iki 12 valandos antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį. Jas labdarai skyrė ūkininkai Algimantas Vaupša ir Vidmantas Girdzijauskas. Dėl morkų dalijimo esame sutarę su socialinių paslaugų centru, gausime Europos Sąjungos paramos maistu gavėjų sąrašą. Vien tokių šeimų Jonavos rajone yra apie 1400“, - sakė L.Velch.

Pasak L.Velch, morkos bus dalijamos ir vaikų dienos centrams, visoms veikiančioms labdaros organizacijoms, darželiams, mokykloms, kur yra organizuojamas vaikų maitinimas.

Viena trijų asmenų šeima galės gauti maždaug 30 kilogramų morkų.

„Jos supakuotos į maišus po 15 kilogramų. Tad vienai trijų asmemenų šeimai galėsime skirti du maišus morkų“, - sakė L.Velch.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.