„airBaltic“ skraidins į Salonikus Graikijoje

Oro bendrovė „airBaltic“ pristato naują skrydžių kryptį – Ryga – Salonikai. Naujuoju maršrutu nuo birželio 5 d. bus vykdomi du skrydžiai per savaitę. Planuojama, kad naujoji kryptis taps populiaria vasaros atostogų vieta, o svečiai iš pietų Rygoje galės pasirinkti daugiau kelionių krypčių ir patogiai pasiekti kitus Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestus.

„airBaltic“ sąraše – nauja skrydžių kryptis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„airBaltic“ sąraše – nauja skrydžių kryptis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2015, 10:04 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 6:38 AM

„Salonikai garsėja aktyviu kultūriniu gyvenimu, prieš akis atsiveriančia senovės istorija, Egėjo jūros pakrante. Tai tobula atostogų vieta senovės kultūros mylėtojams ir saulės šilumos ieškotojams“, – sakė „airBaltic“ rinkodaros vadovas Kristofas Viatte.

„airBaltic“ lėktuvai iš Rygos oro uosto į Salonikus skraidins penktadieniais ir sekmadieniais. Kelionė „Boeing 737-300“ lėktuvu truks 2 val. 55 min., o lėktuvo bilietas į vieną pusę kainuos nuo 85 eurų, įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.