„McDonald's“ akcija: už maistą leis atsiskaityti apsikabinimais

„Iš jūsų – penki apsikabinimai“, – tokius „čekius“ už maistą ateinančias dvi savaites gaus kai kurie JAV restoranų tinklo „McDonald's“ klientai. Atsitiktiniu būdu atrinktiems pirkėjams bus leista už maistą atsiskaityti atliekant nesudėtingas užduotis: apsikabinti, pašokti, paskambinti draugui ir pan.

Atsitiktiniu būdu atrinktiems „McDonald's“ pirkėjams bus leista už maistą atsiskaityti atliekant nesudėtingas užduotis.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Atsitiktiniu būdu atrinktiems „McDonald's“ pirkėjams bus leista už maistą atsiskaityti atliekant nesudėtingas užduotis.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-31 15:08, atnaujinta 2018-01-14 12:26

Tokia akcija nuo vasario 2 iki 14 dienos vyks atrinktose „McDonald's“ užkandinėse Amerikoje, skelbia Mashable.com. Kiekvienoje jų šiuo šmaikščiu būdu per beveik dvi savaites už maistą „susimokėti“ galės po šimtą klientų.

Apie planuojamą akciją, kurios metu už maistą bus galima susimokėti „nauju būdu“, „McDonald's“ buvo užsiminę anksčiau šį mėnesį, o dabar paskelbė jos taisykles.

Jose nurodoma, kad laimėtojai bus pasirinkti atsitiktinai – jais taps žmonės, užsisakantys maisto iš anksto numatytu laiku nuo 6 val. ryto iki 18 val. vakaro. Apie akciją taip pat skelbiama naujose įmonės reklamose.

Praėjusių metų pabaiga „McDonald's“ nebuvo itin sėkminga: įmonės pelnas paskutinįjį ketvirtį sumažėjo 21 proc. ir siekė 1,1 mlrd. dolerių, o pajamos smuko 7 proc., iki 6,75 mlrd. dolerių.

Šią savaitę kompanijos generalinis direktorius Donas Thompsonas paskelbė atsistatydinantis iš pareigų, o jį šiame poste kovo mėnesį pakeis prekės ženklo vadovo pareigas einantis Steve'as Easterbrookas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.