Lietuvos „Eurovizijos“ delegacija apdrausta 1,5 mln. eurų

Šiais metais Lietuvai tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovaujančius Vaidą Baumilą, Moniką Linkytę bei juos lydinčią 11 narių delegaciją norvegiško kapitalo ne gyvybės draudimo bendrovė „Gjensidige Baltic“ apdraudė didesne nei 1,5 mln. eurų suma. 

M.Linkytė ir V.Baumila.<br>D.Umbraso nuotr.
M.Linkytė ir V.Baumila.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-11 15:22, atnaujinta 2018-01-04 06:55

Kiekvienas delegacijos narys apdraustas 100 tūkst. eurų būtinosios medicinos pagalbos draudimu, 6 tūkst. eurų nelaimingų atsitikimų draudimu, taip pat visi Lietuvos atstovai apdrausti po 10 tūkst. eurų civilinės atsakomybės kelionėje draudimu. Dainininkams bei juos lydinčiai delegacijai galios draudimas nuo bagažo ir asmeninių daiktų praradimo, taip pat skrydžio vėlavimo.

Draudimo bendrovė Lietuvos atlikėjais „Eurovizijoje“ rūpinasi jau šeštus metus. 

Jau nuo 2010 m. ne gyvybės draudimo bendrovė „Gjensidige Baltic“ apdraudžia Lietuvos atstovus.

„Eurovizijos“ dainų konkurse. Įmonės dėka grupė „InCulto“ buvo apdrausta ne tik nuo nelaimingų atsitikimų bei kelionių draudimu, bet ir nuo galimos paskutinės vietos konkurse. Draudimo bendrovė 2011 m. rūpinosi atlikėjos Evelinos Sašenko saugumu, o Donatas Montvydas vieneriems metams buvo papildomai apdraustas nuo nelaimingų atsitikimų, atliekant savo žymųjį salto ore. 2013 metais dainininkas Andrius Pojavis ir jį lydinti delegacija buvo apdrausti 695 tūkst. eurų (2,4 mln. litų) suma, o 2014-ųjų metų „Eurovizijos“ atstovė Vilija Matačiūnaitė ir komanda – 926 tūkst. eurų (3,2 mln. litais).

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.