Prasideda mylimiausių Lietuvos įmonių paieška

Šiandien „Aš myliu savo įmonę“ organizatoriai skelbia projekto pradžią ir jau trečius metus iš eilės kviečia visas Lietuvos įmones ištrūkti iš kasdienybės ir priimti smagų iššūkį įrodant meilę įmonei.

Jau trečius metus iš eilės startuoja konkursas „Aš myliu savo įmonę“<br>123rf nuotr.
Jau trečius metus iš eilės startuoja konkursas „Aš myliu savo įmonę“<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 18, 2015, 4:47 PM, atnaujinta Nov 28, 2017, 4:08 AM

Konkurso „Aš myliu savo įmonę“ patirtis rodo, kad kasmet projekto gretas papildo vis daugiau entuziastingų įmonių, o dalyviai sugeba nustebinti savo kūrybiškumu ir originalumu.

Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Valdas Sutkus tvirtina, kad šiuolaikinės įmonės žino, jog darbo rezultatai didžiąja dalimi priklauso nuo to, kaip pavyksta suburti kūrybiškų, novatoriškų, lanksčių ir intelektualių darbuotojų komandą.

Dėl to sumanūs verslininkai skatina darbuotojų kūrybiškumą, investuoja į jų tobulėjimą ir sudaro geras darbo sąlygas. Svarbu ne tai, kiek daug žmogus dirba, o kokių rezultatų jis pasiekia.

„Neatsitiktinai jau trečius metus rengiamas socialinis projektas „Aš myliu savo įmonę“ sulaukia vis daugiau dalyvių – savo darbdaviais patenkintų darbuotojų.

Jeigu darbdavys stengiasi atsižvelgti į darbuotojo poreikius ir suteikia jam galimybę tobulėti, tai ir darbuotojas yra linkęs jam atsidėkoti savo lojalumu ir rezultatais. Šis konkursas – tai galimybė visuomenei parodyti savo įmonės privalumus ir prisidėti prie jos reputacijos gerinimo“, – sako V.Sutkus.

Praėjusių metų dalyviai išradingai stengėsi parodyti, kad jų įmonė yra verčiausia mylimiausios įmonės vardo. Jie kūrė videofilmukus, organizavo „flashmob“ akcijas, demonstravo savo poetinius sugebėjimus ir stengėsi įamžinti visas įmonei brangias akimirkas: gimtadienius ar išvykas su kolegomis. Ne paslaptis, kad kai kurie projekto dalyviai išdrįso net apsinuoginti.

Šiais metais konkursas startuoja šiek tiek atsinaujinęs ir pasikeitęs. Sulaukus itin didelio susidomėjimo iš valstybinio sektoriaus įmonių bei įvairių nevyriausybinių organizacijų, konkurso organizatoriai nusprendė sukurti papildomą kategoriją būtent šio tipo įmonėms.

Socialinė verslo iniciatyva „Aš myliu savo įmonę“ šiemet keliasi į naujienų portalo lrytas.lt aplinką. Būtent naujienų portale, atskirame polapyje įmonės gali registruotis konkursui adresu https://plus.lrytas.lt/myliusavoimone2015/.

Per kelis metus konkursas sparčiai augo. Pirmaisiais metais konkurse dalyvavo 35 Lietuvos įmonės, o praėjusiais metais tarpusavyje varžėsi jau 71 Lietuvos įmonės darbuotojai.

Didžiausią meilę savo įmonei mikro įmonių kategorijoje praėjusiais metais įrodė privatus darželis „Vaikystės delnuose“, mažų įmonių kategorijoje – „OMD“, vidutinių įmonių kategorijoje mylimiausia įmone tapo „Sabelijos prekyba“, o didžiausių įmonių kategorijoje laimėtojų vardą užsitikrino „Lietuvos geležinkeliai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.