„airBaltic“ nuo rugsėjo pasiūlys naujų krypčių iš Vilniaus

Šiais metais Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ paskelbė didžiausią naujų skrydžių maršrutų skaičių po to, kai restruktūrizavosi ir ėmė veikti pelningai.

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje 2015 m. vasaros sezonui pristatė 15 naujų skrydžių.<br>airbaltic.com nuotr.
Oro linijų bendrovė „airBaltic“ Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje 2015 m. vasaros sezonui pristatė 15 naujų skrydžių.<br>airbaltic.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2015, 11:35 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 5:20 AM

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje 2015 m. vasaros sezonui pristatė 15 naujų skrydžių.

„airBaltic“ pranešė netrukus pradėsiantys tiesioginių skrydžių maršrutus iš Vilniaus į Briuselį, Berlyną, Paryžių, Stokholmą, Varšuvą, Helsinkį, papildant jau vykdomus skrydžius Vilnius – Amsterdamas ir Vilnius – Ryga.

Skrydžiai į Briuselį ir Berlyną prasidės rugsėjo 3 d. ir vyks keturis kartus per savaitę. Tą pačią dieną numatoma pradėti skrydžius į Varšuvą ir Helsinkį. Skraidyti šiais reisais numatoma septynis kartus per savaitę. Rugsėjo 3-ąją „airBaltic“ pradės skraidyti ir į Stokholmą. Šia kryptimi vyks iki dviejų kartų per savaitę. Diena anksčiau, rugsėjo 2-ąją, prasidės skrydžiai Vilnius-Paryžius. Jie vyks triskart per savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.