Pratęsiama registracija į konkursą „Aš myliu savo įmonę“

Į dar neišvažiavusį traukinį įšokti galės kompanijos, kurios dar nespėjo užpildyti projekto anketos. Dėl pačių įmonių prašymų registracija į konkursą „Aš myliu savo įmonę“ pratęsiama iki rugsėjo 23 dienos.

Pratęsta registracija konkursui „Aš myliu savo įmonę“<br>123rf.com nuotr.
Pratęsta registracija konkursui „Aš myliu savo įmonę“<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2015, 11:57 AM, atnaujinta Oct 18, 2017, 5:19 AM

„Trečius metus iš eilės vykstantis projektas įgauna pagreitį, kompanijos konkursui registruojasi aktyviai, o entuziastingi darbuotojai su užsidegimu rodo meilę savo įmonėms. Vasaros metas daro savo – visi grįžta iš atostogų ir tik dabar susizgrimba, kad nespėjo paruošti medžiagos. Negalime užkirsti kelio tiems, kurie iš tikrųjų labai nori dalyvauti projekte“, – sako projekto iniciatorės, Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Valdas Sutkus.

Konkurso balsavimas taip pat prasidės vėliau – nuo rugsėjo 23 dienos ir tęsis iki spalio 7 dienos. Pasibaigus balsavimui nepriklausoma komisija peržvelgs visų kategorijų lyderių anketas ir išrinks mylimiausias 2015 metų įmones, kurios bus apdovanotos spalio viduryje vyksiančios konferencijos metu.

Į konkursą užsiregistravusios įmonės pristatomos naujienų portale Lrytas.lt, oficialiame projekto tinklalapyje www.myliusavoimone.lt bei „Aš myliu savo įmonę“ „Facebook“ paskyroje.

Tad visų kompanijų darbuotojai, norintys savo meilę darbovietei parodyti viešai, kviečiami registruotis adresu: plus.lrytas.lt/myliusavoimone2015/.

Atnaujintas projekto taisykles rasite: www.myliusavoimone.lt ir plus.lrytas.lt/myliusavoimone2015/.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.