„Lidl Lietuva“ įspėja: sukčiai piktnaudžiauja jų vardu

Spalio 15 d. sukčiai bendrovės „Lidl Lietuva“ vardu sukūrė netikrą paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“. Čia publikuotos nuotraukos su prekybos tinklo logotipu, o lankytojai kviesti dalyvauti konkurse, teigiama „Lidl Lietuva“ išplatintame pranešime.

Konkreti „Lidl“ parduotuvių atidarymo Lietuvoje data nėra skelbiama.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Konkreti „Lidl“ parduotuvių atidarymo Lietuvoje data nėra skelbiama.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-19 15:34, atnaujinta 2017-10-09 04:01

Bendrovės atstovai praneša, kad šis puslapis yra apgavystė.

Reaguojant į situaciją, šiandien minėta paskyra buvo užblokuota. Bendrovė „Lidl Lietuva“ ėmėsi veiksmų, kad užkirstų kelią analogiškiems atvejams ateityje.

„Informuojame, kad „Lidl Lietuva“ kol kas neturi oficialaus puslapio „Facebook“ ir artimiausiu metu aktyvios veiklos socialiniuose tinkluose neplanuoja, – teigė „Lidl Lietuva“ Rinkodaros ir viešųjų ryšių departamento vadovė Agnė Gaižauskienė. – Džiaugiamės, kad virtualiojoje erdvėje „Lidl“ sulaukia didelio dėmesio, tačiau dedame pastangas, kad žmonės nebūtų apgaudinėjami.“

Atstovės teigimu, įsiklausymas į vartotojų pageidavimus ir tiesioginio ryšio palaikymas bendrovei yra išskirtinai svarbūs. Todėl sukūrus oficialų „Lidl Lietuva“ puslapį tinkle „Facebook“ naujiena bus paskelbta žiniasklaidoje ir įmonės svetainėje www.lidl.lt.

Konkreti „Lidl“ parduotuvių atidarymo Lietuvoje data nėra skelbiama. Šiuo metu tebevyksta kelių „Lidl“ parduotuvių įvairiuose Lietuvos miestuose statybos bei jų vadovų atranka.

Vėliau bus formuojami parduotuvių kolektyvai. Visi besidomintieji karjeros galimybėmis bendrovėje „Lidl Lietuva“ kviečiami lankytis svetainėje www.lidl.lt, kur nuolat atnaujinama informacija apie siūlomas darbo vietas.

„Schwarz“ įmonių grupė, kuriai priklauso „Lidl“ parduotuvės, yra viena pirmaujančių mažmeninės prekybos maisto produktais įmonių Vokietijoje ir Europoje.

„Lidl“ valdo apie 10 000 parduotuvių tinklą ir per 140 prekių paskirstymo centrų 26 Europos šalyse.

„Schwarz“ įmonių grupės apyvarta 2014 finansiniais metais, palyginti su ankstesniais, išaugo 7 proc. ir siekė 79,4 mlrd. eurų. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais, išaugo 15 000 ir šiuo metu siekia 350 tūkstančių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.