Nuo ketvirtadienio – naujas maršrutas iš Vilniaus oro uosto

Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS ketvirtadienį pradeda vykdyti tiesioginius reguliarius skrydžius tarp Vilniaus ir Oslo. Naujuoju maršrutu SAS pasiūlys keleiviams keturis reisus per savaitę – pirmadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais.

SAS iš Lietuvos į pagrindinius Skandinavijos oro uostus iš viso vykdo 55 skrydžius per savaitę.<br>AFP/ „Scanpix“ asociatyvioji nuotr.
SAS iš Lietuvos į pagrindinius Skandinavijos oro uostus iš viso vykdo 55 skrydžius per savaitę.<br>AFP/ „Scanpix“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 29, 2015, 9:10 AM, atnaujinta Oct 7, 2017, 3:34 AM

Skrydžiai tarp Lietuvos ir Norvegijos sostinių bus vykdomi „Boeing 737-700“ lėktuvais, kuriuose tilps 141 keleivis.

„Pastaraisiais metais pastebimai augo Norvegijos investicijos Lietuvoje: šių metų pirmą ketvirtį Norvegijos sukauptosios tiesioginės investicijos mūsų šalyje sudarė beveik 840 mln. eurų. Dėl ekonomikos vystymosi sulėtėjimo šioje Skandinavijos šalyje, jos verslas ieško vis naujų investicinių galimybių Lietuvoje, kuri vertinama kaip ypač patraukli rinka. Kadangi SAS visų pirma orientuojasi į verslo keleivį, būtent verslo santykių plėtra tarp šių dviejų šalių paskatino mus atidaryti naują maršrutą tarp Vilniaus ir Oslo“, – teigė SAS vadovė Baltijos šalims ir Rusijai Rūta Jucienė.

Pasak Vilniaus oro uosto direktoriaus Artūro Stankevičiaus, SAS keleiviai iš Vilniaus per Oslą nuo šiol galės pasiekti mažesnius Norvegijos miestus: Bergeną, Bodą, Evenesą, Haugesiundą, Moldę, Stavangerį, Trondheimą, Trumsę ir kitus.

Šiuo metu skrydžių bendrovė SAS iš Lietuvos į pagrindinius Skandinavijos oro uostus iš viso vykdo 55 skrydžius per savaitę: 19 skrydžių per savaitę tarp Vilniaus ir Kopenhagos bei 14 skrydžių per savaitę tarp Vilniaus ir Stokholmo, 18 skrydžių per savaitę tarp Palangos ir Kopenhagos, o nuo ketvirtadienio – ir keturis reisus per savaitę tarp Vilniaus ir Oslo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.