Vasarą „Wizz Air“ mokymų centrą papildys naujas simuliatorius

Mažų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ savo įgulos mokymų centre įrengs pažangų orlaivio kabinos simuliatorių. Bendrovė turi nuosavas pilotų rengimo programas, tad atnaujinimai tik sustiprins jos pajėgumus ir pozicijas aviacijos rinkoje.

Stacionarus „A320“ orlaivių šeimos modelio simuliatorius pradės veikti jau šią vasarą.<br>Organizatorių nuotr.
Stacionarus „A320“ orlaivių šeimos modelio simuliatorius pradės veikti jau šią vasarą.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-23 14:48, atnaujinta 2017-06-06 21:41

Stacionarus „A320“ orlaivių šeimos modelio simuliatorius pradės veikti jau šią vasarą. Šis skrydžių treniruoklis papildys jau turimą pilnos komplektacijos realaus skrydžio simuliatorių bei leis bendrovei lanksčiau užtikrinti, kad skrydžių įgulos laikytųsi griežtų standartų. Naujasis simuliatorius suteiks galimybių pilotams mokytis papildomai bei prisidės prie užsibrėžtų kompanijos augimo tikslų.

„Neabejojame, kad šis pirkinys, papildysiantis jau turimą realaus skrydžių simuliatorių, iš esmės padidins mūsų mokymų pajėgumus mokymų bazėje Budapešte, – sakė David‘as Morgan‘as, „Wizz Air“ skrydžių operacijų vadovas ir vyriausiasis pilotas. – Pasaulinio lygio pilotų mokymai ir aukšti standartai mums jau pelnė gerą reputaciją. Tad šis simuliatorius tik dar labiau sustiprins mūsų pasiryžimą ir toliau išlaikyti itin aukštus standartus“.

Turintis tikslią „Airbus A320“ lėktuvo pilotų kabinos kopiją, naujasis simuliatorius yra identiškas realiam skrydžių treniruokliui be judesio sistemos.

Aukštos kokybės vaizdo ir garso sistemos su atkuriamais įvairiais orlaivio ir aplinkos garsais sukuria itin realistišką skrydžio aplinką. Bendradarbiaujant su „Multi Pilot Simulations“ įsigytas stacionarus skrydžių treniruoklis bus naudojamas įvairioms „A320“ orlaivių šeimos modelių pilotų rengimo mokymų programoms, įskaitant ir tipo kvalifikacijos bei lėktuvų įgulos mokymams.

2015 metais „Wizz Air“ pervežė 19,2 mln. keleivių – 22 proc. daugiau nei 2014 metais, kai oro linijų kompanijos paslaugomis pasinaudojo 15,8 mln. keleivių.

„Wizz Air“ pirmoji mažų sąnaudų oro linijų bendrovė Europoje, pradėjusi eksploatuoti 230 vietų turinčius „Airbus A231ceo“ tipo orlaivius – šiuo metu naudojamų „A320“, turinčių 180 vietų, patobulintus variantus. Visa tai padeda sumažinti ir taip neaukštas „Wizz Air“ paslaugų kainas, užtikrinant mažiausių kainų rinkoje pasiūlą savo klientams.

Už puikius veiklos rezultatus, kokybišką klientų aptarnavimą ir išskirtinius pasiekimus „Wizz Air“ pelnė „Metų vertingiausios aviakompanijos“ titulą, įsteigtą įtakingo aviacijos žurnalo „Air Transport World“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.