500 mln. eurų vertinamos „Revel Systems“ startas – sėkmingas

Inovatyvius atsiskaitymo prekybos

„Revel Systems“ vadovas Baltijos šalims Tadas Vizgirda.<br>V.Balkūno nuotr.
„Revel Systems“ vadovas Baltijos šalims Tadas Vizgirda.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-03 10:22, atnaujinta 2017-06-05 17:58

JAV technologijų bendrovė „Revel Systems“, veiklą Lietuvoje pradėjusi praėjusių metų rugsėjo mėnesį, pasiūlė Lietuvos rinkai debesų kompiuterijos sprendimais paremtus inovatyvius atsiskaitymo prekybos taškuose (POS) sprendimus „Horeca“ sektoriui.

„Bendrovės startas Lietuvoje buvo sėkmingas – pradinius iškeltus planus jau viršijome dvigubai. Itin konkurencingoje darbo rinkoje suformavome stiprias vadovų, inžinierių bei klientų aptarnavimo specialistų komandas. „Revel Systems“ įkūrėjai itin vertina lietuvių gebėjimus – mūsų inžinieriai tobulina ir kuria pagrindinius bendrovės produktus, o aptarnavimo specialistai formuoja geriausias klientų aptarnavimo praktikas“, – sako „Revel Systems“ vadovas Baltijos šalims Tadas Vizgirda.

Anot jo, šie metai bus taip pat itin aktyvūs: šiuo metu vyksta paruošiamieji plėtrai į kaimynines rinkas: „Įvertinę sėkmingą plėtrą kompanijos vadovai patikėjo Lietuvos biurui koordinuoti ir organizuoti „Revel Systems“ plėtrą į kaimynines šalis: šiuo metu žengiami pirmieji žingsniai į Estiją, Lenkiją bei Skandinaviją. Dėl šios priežasties ir toliau sparčiai plėsime komandą.“

Pasak T. Vizgirdos, sparti bendrovės plėtra ragina darbuotojų dairytis ne tik Vilniuje ar kituose miestuose, bet ir užsienio šalyse. „Šiuo metu apie 10 proc. Lietuvos komandos – užsieniečiai. Didžioji dalis mūsų kolegų šalyje darbuojasi tarptautiniame klientų aptarnavimo centre, kuris aptarnauja mūsų klientus visame pasaulyje. Tiesa, tai nėra tipinis skambučių centras – jame atliekama daug globalių funkcijų visoje grupėje, todėl planavimo, tobulinimo ir kitos procedūros kuriamos būtent Lietuvoje specialistų“, – sako jis.

Silicio slėnyje įsikūrusi „Revel Systems“ visame pasaulyje turi daugiau nei 500 darbuotojų ir šiuo metu yra vertinama apie 500 mln. eurų. Bendrovė teikia inovatyvius atsiskaitymo sprendimus „Horeca“ sektoriui. Šiuo metu visame pasaulyje veikia per 20 tūkst. bendrovės sukurtų, „iPad“ ir „iOS“ technologijomis paremtų atsiskaitymo terminalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.