Gediminas Žiemelis nusitaikė į Kiniją

Lietuvos kapitalo aviacijos grupė

„Avia Solutions Group“ antrinė lėktuvų techninės priežiūros įmonė „FL Technics“ iš Malaizijos perkelia savo centrinį biurą Azijai ir steigia Bankoko biurą Azijoje,<br>lrytas.lt nuotr.
„Avia Solutions Group“ antrinė lėktuvų techninės priežiūros įmonė „FL Technics“ iš Malaizijos perkelia savo centrinį biurą Azijai ir steigia Bankoko biurą Azijoje,<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2016, 8:37 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 12:32 PM

„Kinijoje vedame darbines diskusijas dėl bendradarbiavimo lėktuvų lizingo srityje. Mūsų įmonė „AviaAM Leasing“ išsikėlė ambicingą tikslą ten dirbti lėktuvų ir laivų lizingo srityje su Kinijos bankais ICBC, „Minsheng“ ir kitais. (...) Kinams per pastaruosius trejus metus jau atnešėme 2,5 mlrd. JAV dolerių vertės užsakymų. Tam, kad kinai galėtų patys nuomoti orlaivius, jiems reikia žinoti, kaip lėktuvus priimti, paruošti, registruoti, prižiūrėti. Mes esame to specialistai“, – interviu „Verslo žinioms“ sakė „Avia Solutions Group“ bendrovės valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis.

Jis taip pat informavo, kad „Avia Solutions Group“ antrinė lėktuvų techninės priežiūros įmonė „FL Technics“ iš Malaizijos perkelia savo centrinį biurą Azijai ir steigia Bankoko biurą Azijoje, kuris iš viso aptarnaus šešias šalis: Indoneziją, Vietnamą, Malaiziją, Filipinus, Singapūrą, Mianmarą.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.