„H&M“ pradėjo internetinę prekybą Lietuvoje

„H&M“, vienas iš didžiausių pasaulyje mažmeninės prekybos tinklų, praneša pradėjęs prekybą internetu Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse.

„H&amp;M“ internetinėje parduotuvėje siūlomos tos pačios kolekcijos, kaip ir fizinėse parduotuvėse, taip pat „H&amp;M Home“ prekės namams bei „H&amp;M Beauty“ grožio priemonės.<br>D.Umbraso nuotr.
„H&amp;M“ internetinėje parduotuvėje siūlomos tos pačios kolekcijos, kaip ir fizinėse parduotuvėse, taip pat „H&amp;M Home“ prekės namams bei „H&amp;M Beauty“ grožio priemonės.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2016, 12:47 PM, atnaujinta May 31, 2017, 12:41 AM

„H&M“ internetinėje parduotuvėje siūlomos tos pačios kolekcijos, kaip ir fizinėse parduotuvėse, taip pat „H&M Home“ prekės namams bei „H&M Beauty“ grožio priemonės.

Pirmą kartą pirkėjai Lietuvoje turės galimybę įsigyti ir „Men Trend“ kolekcijų, siūlančių aukščiausio lygio madą vyrams, gaminių. Internetinėje parduotuvėje taip pat bus galima rasti ir gaminių, skirtų išskirtinai internetinei prekybai.

„Džiaugiamės galėdami pradėti elektroninę prekybą Baltijos šalyse,“ – teigia Marika Pyykkö, „H&M“ vadovė Suomijoje ir Baltijos šalyse.

„Pirmą kartą viską, ką myli „H&M“ klientai – nuo kasdienai būtiniausių iki naujausių mados tendencijų gaminių – bus galima įsigyti mygtuko paspaudimu. Mūsų klientai nuo šiol galės rasti geriausias mūsų kolekcijas savo kompiuteriuose, išmaniuosiuose telefonuose bei planšetiniuose kompiuteriuose 24 valandas per parą visose Baltijos šalyse.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.