„Bitė Lietuva“ įsigyja „Spainetą“

Šią savaitę telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ pranešė pasirašiusi sutartį, pagal kurią už neskelbiamą sumą išpirks visą likusį bendrovės „Spainetos prekybos sistemos“ (toliau – „Spaineta“) akcijų paketą ir taps vienintele jos akcininke.

„Spaineta“ yra mažmeninės prekybos tinklas, parduodantis gyventojams ir organizacijoms „Bitės“ paslaugas, išmaniuosius įrenginius ir jų priedus. Iš viso bendrovėje šiuo metu dirba 200 darbuotojų.<br>T.Bauro nuotr.
„Spaineta“ yra mažmeninės prekybos tinklas, parduodantis gyventojams ir organizacijoms „Bitės“ paslaugas, išmaniuosius įrenginius ir jų priedus. Iš viso bendrovėje šiuo metu dirba 200 darbuotojų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2016, 10:27 AM, atnaujinta May 30, 2017, 3:08 PM

„Kartu su šia įmone dirbame jau ilgus metus – „Bitės“ salonuose „Spainetos“ darbuotojai puikiai atstovauja mūsų bendrovei, padeda klientams pasirinkti tinkamiausius išmaniuosius įrenginius ir jų priedus, atsako į klausimus ir išsprendžia visus klausimus. Džiaugiamės, kad nuo šiol „Spaineta“ ir jos komanda tampa šimtaprocentiniais „Bitės“ šeimos nariais“, – sako Fredas Hrenchukas, „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius.

„Spaineta“ yra mažmeninės prekybos tinklas, parduodantis gyventojams ir organizacijoms „Bitės“ paslaugas, išmaniuosius įrenginius ir jų priedus. Iš viso bendrovėje šiuo metu dirba 200 darbuotojų.

„Mūsų veiklos strategija skirta dar aktyvesniam išmaniųjų įrenginių, priedų ir modernių ryšio paslaugų pardavimui, tad tikimės pasiekti dar geresnių rezultatų, pilnai vadovaudami „Spainetos“ prekybos tinklui“, – sakė F. Hrenchukas.

„Spainetos“ akcijų įsigijimo sandoris bus užbaigtas gavus Konkurencijos tarybos leidimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.