„Rise Vilnius“ pradeda burti startuolių bendruomenę

Po kelių mėnesių duris atversianti „Rise Vilnius“ erdvė buria bendruomenę – pradedama norinčių čia dirbti startuolių ir laisvai samdomų profesionalų (angl. freelancer) registracija. 50-ies darbo vietų erdvė Vilniuje prisijungs prie 6 pasaulio miestų, kuriuose veikia „Rise“ tinklas – Londono, Mančesterio, Niujorko, Keiptauno, Tel Avivo ir Mumbajaus.

„Rise Vilnius“ startuoliams pasiūlys erdves darbui, susitikimams, auditoriją renginiams ir tiesioginėms jų transliacijoms.<br>Įmonės nuotr.
„Rise Vilnius“ startuoliams pasiūlys erdves darbui, susitikimams, auditoriją renginiams ir tiesioginėms jų transliacijoms.<br>Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2016, 2:24 PM, atnaujinta May 28, 2017, 12:47 AM

„Prieš mėnesį paskelbę apie būsimą „Rise Vilnius“ erdvę sulaukėme didelio susidomėjimo iš norinčių prisijungti partnerių, startuolių ir laisvai samdomų profesionalų, kurie pradeda įgyvendinti savo startuolio idėją ir ieško partnerių. Nutarėme nedelsti ir pradėti burti bendruomenę jau dabar – specialioje paskyroje kviečiame registruotis visus, kurie norėtų čia dirbti, kurti ir išnaudoti tarptautinio „Rise“ tinklo privalumus“, – sako „Rise Vilnius“ vadovas Darius Kavaliauskas.

Naujos erdvės įkūrėjai sieks kuo efektyviau išnaudoti planuojamas 50 darbo vietų ir „Rise Vilnius“ stengsis suburti tokius startuolius, kurie rastų tarpusavio sinergiją, o jiems dirbant šalia galbūt net rastųsi naujų, prieš ateinant į „Rise Vilnius“ dar nė negimusių idėjų. Planuojama, kad 80 proc. darbo vietų „Rise Vilnius“ erdvėje užims finansinių technologijų srityje dirbantys startuoliai. „Sakydami „finansinės technologijos“ turime galvoje įvairiausias kompetencijas ir sritis, kurios gali būti pritaikytos finansų sektoriuje. Tai gali būti jau susibūrę startuoliai ir pavieniai žmonės, kurie dirba su dirbtinio intelekto, virtualios realybės, kibernetinio saugumo, daiktų interneto, didžiųjų duomenų, kriptovaliutos ir „blockchain“ technologijų, biometrinių duomenų ir panašiais projektais“, – vardija „Rise Vilnius“ vadovas.

Dalis vietų „Rise Vilnius“ erdvėje numatyta startuoliams, kurie galės pasiūlyti konkrečius sprendimus „Barclays“ veiklai visame pasaulyje tobulinti. „Realus spręstinų iššūkių sąrašas jau parengtas – „Barclays“ kolegos visame pasaulyje labai laukia būsimų verslo partnerių iš Lietuvos ir jų idėjų. Tinkamiausius sprendimus konkrečioms verslo situacijoms spręsti pasiūlę startuoliai iškart įgis didžiulį partnerį ir klientą – „Barclays“, – sako D. Kavaliauskas.

„Rise Vilnius“ erdvėje telksis pasauliniai mentoriai, vyks hakatonai, kūrybinės dirbtuvės, renginiai. Bendruomenės nariai galės dalyvauti tarptautinėse tinklo programose, pristatyti savo idėjas bet kurio kito „Rise“ miesto bendruomenei ar investuotojams, naudotis globalaus mentorių tinklo žiniomis, o narystė leis fiziškai naudotis bendradarbystės erdvėmis bet kuriame tinklo mieste.

„Rise Vilnius“ startuoliams pasiūlys erdves darbui, susitikimams, auditoriją renginiams ir tiesioginėms jų transliacijoms. Naujoji 550 kv. m erdvė duris atvers miesto centre – Gynėjų gatvėje, „Vilniaus vartų“ komplekse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.