Padavė „Starbucks“ į teismą dėl per didelio ledukų kiekio

Amerikietė iš „Starbucks“ nori prisiteisti 5 mln. dolerių dėl per didelio ledo kiekio gėrimuose.

Čikagos gyventoja Stacy Pincus padavė į teismą kavinių tinklą „Starbucks“ dėl pernelyg skiestų gėrimų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Čikagos gyventoja Stacy Pincus padavė į teismą kavinių tinklą „Starbucks“ dėl pernelyg skiestų gėrimų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2016, 2:17 PM, atnaujinta May 26, 2017, 6:58 PM

Čikagos gyventoja Stacy Pincus padavė į teismą kavinių tinklą „Starbucks“ dėl pernelyg skiestų gėrimų. Moteris nori prisiteisti 5 mln. dolerių ir mano, kad bendrovė apgaudinėja vartotojus, dedama į gėrimus ledukus, rašo „Chicago Tribune“.

Ieškinys federaliniam Čikagos teismui teismui paduotas praėjusią savaitę. Jame taip pat rašoma, kad „Venti“ gėrimo dydis – 29,5 milimetro, tačiau faktiškai jo yra beveik dvigubai mažiau, visa kita – ledas.

Bendrovė su S.Pincus nesutinka: „Mūsų vartotojai supranta, kad ledas – viena iš sudedamųjų šaltų gėrimų dalių. Jeigu pirkėjas nepatenkintas tuo, kaip gėrimas pagamintas, jį su malonumu perdarys“, – sako bendrovės atstovai.

„Courthouse News Service“ duomenimis, į teismą kreipėsi keli klientai, tačiau pagrindinė ieškovė – S.Pincus. Čikagos gyventoja ieško kuo didesnio palaikytojų, kurie per pastaruosius 10 metų pirko gėrimus su ledu „Starbucks“, skaičių.

„Starbucks“ – didžiausias kavinių tinklas pasaulyje. 2016 metų kovo duomenimis, į tinką įeina virš 23 tūkst. kavinių visame pasaulyje.

Parengė Kristina Rancaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.