„Wizz Air“ paruošė staigmeną. Numanot, kur žiemą skraidins?

Mažų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ toliau tęsia skrydžių tinklo plėtrą iš Lietuvos. Lietuvius bendrovė skraidins nauju maršrutu iš Vilniaus į Grenoblį Prancūzijoje.

„Wizz Air“ įgula.<br>Organizatorių nuotr.
„Wizz Air“ įgula.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-19 12:06, atnaujinta 2017-05-18 10:58

Skrydžiai į kalnų apsuptą miestą prasidės kitų metų sausio 14 dieną ir vyks šeštadieniais. Bilietais jau pradėta prekiauti. Pigiausi jų, skrydžiui į vieną pusę, siekia 24,99 euro.

Pietryčių Prancūzijoje esantis Grenoblis yra populiarus žiemos sporto mėgėjų pasirinkimas. Jame susitinka snieglenčių, slidinėjimo sporto, kopinėjimo ar žygių entuziastai, kurie gali mėgautis neįtikėtina regiono virtuve ir nesustojančiu naktiniu gyvenimu.

Grenoblis garsėja kvapą gniaužiančiais panoraminiais vaizdais, kalnus išraizgiusiomis olomis, istoriniu senamiesčiu su akmenimis grįstomis gatvelėmis, vaizdingomis aikštėmis, turtingu paveldu, natūraliais parkais.

„Džiaugiamės galėdami paskelbti apie dar vieno patrauklaus maršruto startą iš Vilniaus. Grenoblis – tai jau ketvirta kryptis, kuria mes papildome nuolat augantį skrydžių tinklą iš Lietuvos šiais metais, – sakė „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘as. – Esame įsitikinę, kad visi žiemos sporto mėgėjai su malonumu lankys „Alpių sostinę“, naudodamiesi mažų sąnaudų skrydžiais, o mūsų įgula su nekantrumu lauks naujojo maršruto keleivių.“

Be šios – naujausios skrydžių krypties į Prancūziją, iš Lietuvos „Wizz Air“ šiuo metu siūlo 32 maršrutus į 14 šalių iš trijų oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

Nuo rugpjūčio 3 dienos iš Vilniaus startuos skrydžiai į Nicą, nuo spalio 31 dienos – į Barį ir Reikjaviką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.