Konsultantai nusitaikė į Azijos turtuolius – padės investuoti

„Lewben Group“ Filipinų sostinėje Maniloje steigia biurą, kuriam vadovaus finansų ir investicijų specialistas Rytis Davidovičius. Biuras steigiamas įgyvendinant „Lewben Group“ globalios plėtros strategiją, kurioje Azijos ir Okeanijos regionas išskiriamas kaip viena perspektyviausių verslo plėtros krypčių.

Analitikai skaičiuoja, kad šiuo metu Pietryčių Azijos ir Okeanijos regione yra beveik 5 milijonai milijonierių.<br>Reuters-Scanpix nuotr.
Analitikai skaičiuoja, kad šiuo metu Pietryčių Azijos ir Okeanijos regione yra beveik 5 milijonai milijonierių.<br>Reuters-Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2016, 2:18 PM, atnaujinta May 14, 2017, 12:51 AM

„Lewben“ verslo taikinys Azijos ir Okeanijos regione – turtingi asmenys, kuriems grupė siūlys gerovės valdymo paslaugas, mokesčių, apskaitos bei verslo konsultacijas.

„Pietryčių Azija ir Okeanija yra sparčiausiai auganti tokio tipo paslaugų rinka pasaulyje, todėl plėtra šiame regione yra daugelio panašių grupių dienotvarkėje. Po ilgalaikių „lauko tyrimų“ nusprendėme, kad pirmoji išsilaipinimo stotelė bus Maniloje, o Filipinai taps „Lewben Group“ plėtros regione placdarmu“, – sakė „Lewben Group“ Azijos ir Okeanijos padalinio direktorius Rytis Davidovičius.

Pasak jo, pirmieji metai Filipinuose bus skirti kontaktų tinklo mezgimui, konkrečių „Lewben“ produktų populiarinimui ir vietos žaidimo taisyklių mokymuisi.

„Darbus reikės pradėti nuo kalbų – santykių užmezgimo. Be asmeninių kontaktų, šimtų susitikimų ir tūkstančių arbatos puodelių, verslas Azijoje neįmanomas. Pietryčių Azijoje praleidau keletą mėnesių, ši patirtis padės lengviau įsibėgėti.

Pirmaisiais metais kalnų nevartysime, tačiau tikiu, kad dar po poros metų „Lewben“ valdomo turto portfelio vertė regione sieks kelias dešimtis milijonų dolerių. Maždaug tuo metu tikimės įsikurti ir regiono finansų centruose – Honkonge bei Singapūre“, – pridūrė R.Davidovičius.

Analitikai skaičiuoja, kad šiuo metu Pietryčių Azijos ir Okeanijos regione yra beveik 5 milijonai milijonierių (didžioji dalis – Japonijoje ir Kinijoje), o turtingų asmenų valdomo turto vertė siekia apie 17,4 trilijono JAV dolerių. 2025 metais jų turtas turėtų pasiekti 42,1 trilijono JAV dolerių ir pagal šį rodiklį regionas taps pasauliniu lyderiu.

„Regione turtas juda iš žemės ūkio sektoriaus į pramonę bei paslaugas, o jauni verslininkai ir turto paveldėtojai yra išsilavinę, šiuolaikiški ir nevengia rizikos. Jiems svarbu turėti investicijų konsultantus, kurie gali veikti globaliai, nes vietos verslininkai beveik 70 proc. savo aktyvų laiko užsienyje“, – pažymėjo „Lewben Group“ biuro Maniloje vadovas.

R.Davidovičius taip pat yra „Inter Rao Lietuva“ stebėtojų tarybos narys, „Orion London Property Fund“ fondo investicijų komiteto narys bei Lietuvos regbio federacijos prezidentas. Be to, jis užima vadovaujančias pareigas investicijų valdymo bendrovėje „Orion Asset Management“ bei banke „Finasta“.

„Lewben Group“ yra tarptautinė įmonių grupė, kurios valdomos įmonės savo klientams teikia turto, gerovės ir fondų valdymo paslaugas, taip pat finansų planavimo, įskaitant mokesčių, teisės, verslo konsultavimo bei apskaitos paslaugas. Grupės biurai veikia Amsterdame (Nyderlandai), Londone (JK), Nikosijoje (Kipras), Niujorke (JAV) ir Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą