„Aviva Lietuva“ pelnė Europos verslo apdovanojimų titulą

Gyvybės draudimo ir pensijų bendrovė „Aviva Lietuva“ didžiausiuose Europos verslo apdovanojimuose („European Business Awards“) išrinkta viena sėkmingiausių ir geriausių įmonių visoje Europoje.

„Džiugu, kad mūsų darbas yra pastebimas ir įvertinamas tarptautiniu mastu“, – sako „Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Džiugu, kad mūsų darbas yra pastebimas ir įvertinamas tarptautiniu mastu“, – sako „Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-08 14:11, atnaujinta 2017-05-13 17:34

Nacionaline laimėtoja draudikė tapo vidutinio dydžio įmonių kategorijoje nepriklausomai teisėjų komisijai vertinant tris pagrindinius kriterijus: inovatyvumą, verslo etiką ir sėkmę.

„Šiemet žymime naują įmonės veiklos etapą: Lietuvoje vykdome veiklą jau 15 metų ir trečius metus iš eilės užimame gyvybės draudimo rinkos lyderio poziciją. Esame geriausi savo srities ekspertai – džiugu, kad mūsų darbas yra pastebimas ir įvertinamas tarptautiniu mastu“, – sako „Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Grabinskė.

Europos verslo „Oskarais“ tituluojami „European Business Awards“ šiemet vyksta jau dešimtus metus. Apdovanojimus remia ir palaiko verslo lyderiai, akademikai bei politikos atstovai iš visos Europos. Šiemet paraiškas nepriklausomos apdovanojimų komisijos vertinimui pateikė daugiau nei 33 tūkst. įmonių iš 34 šalių, nacionalinėmis laimėtojomis tapo tik 636 įmonės iš visos Europos.

„Sveikiname „Aviva Lietuva“, kuri buvo išrinkta atstovauti savo šaliai kaip nacionalinė laimėtoja. Įmonė yra labai svarbi Europos verslo bendruomenės sėkmei ir vadovaujasi tais inovacijų, verslo etikos bei sėkmės principais, kurių mes ir ieškome“, – sako „European Business Awards“ generalinis direktorius Adrian Tripp.

Aviva Lietuva yra Lietuvos gyvybės draudimo rinkos lyderė. Bendrovė priklauso vienai stambiausių draudimo grupių Europoje „Aviva“. Iš viso „Aviva Lietuva“ aptarnauja daugiau nei 276 tūkst. gyvybės draudimo ir pensijų fondų sutarčių.

Nepriklausomi Europos verslo apdovanojimai rengiami nuo 2007 metų. Jais siekiama atrasti ir apdovanoti įmones iš visos Europos, kurios pasižymi inovacijomis, geriausiais rezultatais ir gerąja verslo praktika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.