„Aš myliu savo įmonę“ dalyviai: projektas suteikė galimybę parodyti visiems, kokie esame

Iki ketvirtus metus iš eilės vykstančio konkurso „Aš myliu savo įmonę“ registracijos pabaigos liko vos kelios dienos. Projekto organizatoriai ragina visas įmones norinčias parodyti visuomenei vidinę organizacijos kultūrą ir puoselėjamas vertybes paskubėti prisijungti prie projekto.

Norėdami dalyvauti projekte, darbuotojai savo meilę įmonei turi išreikšti sukurdami iki 2 min. trukmės filmuką, atspindintį jausmus kompanijai, kuris bus talpinamas oficialiame „Aš myliu savo įmonę“ puslapyje.<br>123fr nuotr.
Norėdami dalyvauti projekte, darbuotojai savo meilę įmonei turi išreikšti sukurdami iki 2 min. trukmės filmuką, atspindintį jausmus kompanijai, kuris bus talpinamas oficialiame „Aš myliu savo įmonę“ puslapyje.<br>123fr nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2016, 12:28 PM, atnaujinta May 12, 2017, 10:28 AM

Dalyvių skaičius projekte kasmet augo, o pernai „Aš myliu savo įmonę“ iššūkį priėmė 77 Lietuvos įmonės, už kurias buvo balsuota net 32 549 kartus.

Nori parodyti savo meilę įmonei

Šiemet prie konkurso prisijungusios bendrovės „Lazdijų turizmo informacinis centras“ ir „Teisė“ atvirauja, kad viena iš priežasčių, kodėl nusprendė užsiregistruoti — tai noras pasidalinti savo meile įmonei, o ypač kolektyvui, kuriame smagu dirbti.

„Mūsų komanda yra labai draugiška, visuomet vieni kitus palaikome, ir šis projektas leido parodyti kokioje šaunioje kompanijoje dirbame, kokie kūrybingi bei linksmi esame. Dalyvaudami šiame projekte tikimės, kad šias mūsų savybes įžvelgs ir lankytojai“, – pasakojo Lazdijų turizmo informacinio centro vadybininkė Jolita Bakšaitė.

Bendrovės „Teisė“ skyriaus vadovė Eglė Galentaitė prisipažino, kad išgirdę apie konkursą užsiregistravo ilgai negalvoję.

„Konkrečių lūkesčių neturėjome. Patiko konkurso idėja ir nusprendėme prisijungti prie projekto, parodyti, kokia esame darni komanda, besirūpinanti savo darbuotojais, suinteresuota gražia, jaukia ir šeimyniška darbo atmosfera“, — sakė E.Galentaitė.

Projektas padeda sustiprinti darbuotojų komandinę dvasią

Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Valdas Sutkus pastebėjo, kad dažniausiai projekte dalyvauja įmonės, kurių vidinis mikroklimatas ir taip yra pakankamai geras, o projektas tik dar labiau padeda sustiprinti komandinę dvasią.

„Kiekvienais metais prie konkurso prisijungia ir daug naujų organizacijų, o tai tik įrodo, kad darbdaviai, gerai suprasdami darbuotojų komandinio darbo naudą, palaiko tokias socialines iniciatyvas ir skatina savo darbuotojus dalyvauti. Šis projektas — tai dar vienas žingsnis teigiamos atmosferos gerinimo ir darbuotojų lojalumo stiprinimo Lietuvos įmonėse link“, – teigė V.Sutkus.

LVK prezidentas mano, kad, norint išlaikyti stiprią organizacijos kultūrą, ji turi būti nuolat puoselėjama. Tai dar viena iš priežasčių, kodėl verta dalyvauti šiame ir panašaus pobūdžio projektuose.

Filmukus konkursui kuria ir patys darbuotojai

Viena iš komisijos narių „Master Class Lietuva“ partnerė, Lietuvos verslo konfederacijos žmogiškųjų išteklių komisijos pirmininkė Laura Duksaitė — Iškauskienė teigė, kad šis konkursas turėtų suburti, sustiprinti įmonės komandinę dvasią, todėl ragina leisti patiems darbuotojams kurti filmukus.

Kolektyvas kurdamas vaizdo klipą dirbs kartu ir žinutė, kurią jie nori perduoti, bus nuoširdesnė, tikresnė. Taip geriausiai bus perteikta organizacijos kultūra, vertybės ir mikroklimatas“, – sakė L. Duksaitė. 

Paklausta, apie tai, kaip sekėsi kurti filmuką jų įmonei, bendrovės „Teisė“ skyriaus vadovė Eglė teigė, kad filmuotis buvo be galo smagu.

„Kadangi esame teisinių ir buhalterinių paslaugų įmonė, pirminė filmuko vizija buvo oficialus prisistatymas. Bet galiausiai nutarėme, kad klientams būtų smagu pamatyti, kokia mūsų vidinė darbo atmosfera, todėl filmuką ir kūrėme taip, kad jis kuo labiau atspindėtų mus“, — sakė ji. 

Norėdami dalyvauti projekte, darbuotojai savo meilę įmonei turi išreikšti sukurdami iki 2 min. trukmės filmuką, atspindintį jausmus kompanijai, kuris bus talpinamas oficialiame „Aš myliu savo įmonę“ puslapyje.

Visi kompanijų darbuotojai, norintys prisijungti prie projekto ir meilę savo darbovietei parodyti viešai, kviečiami registruotis iki rugsėjo 29 dienos, adresu www.myliusavoimone.lt.

Už savo įmonę galima bus balsuoti ir portale lrytas.lt nuo spalio 3 iki 14 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.