Nuo vasaros skrydžiai iš Vilniaus į Varšuvą – kas tris valandas

2017 m. vasaros sezoną padaugės kasdieninių skrydžių iš Vilniaus į Varšuvą, todėl keliaujantys į tolimus kraštus galės keliones planuotis daug patogiau.

2017 m. vasaros sezoną padaugės kasdieninių skrydžių iš Vilniaus į Varšuvą, todėl keliaujantys į tolimus kraštus galės keliones planuotis daug patogiau.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
2017 m. vasaros sezoną padaugės kasdieninių skrydžių iš Vilniaus į Varšuvą, todėl keliaujantys į tolimus kraštus galės keliones planuotis daug patogiau.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2016, 12:32 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 7:45 AM

LOT“ oro linijos pasiūlys penkis skrydžius kiekvieną dieną iš Vilniaus į Varšuvos Šopeno oro uostą, iš kurio daugiau kaip 50 oro linijų vykdo skrydžius į 300 miestų visame pasaulyje.

„Keliaujantys į tolimas šalis galės keliauti daug patogiau, nes penki skrydžiai į Varšuvos Šopeno oro uostą kasdien leis pasirinkti tinkamiausią laiką, negaišti laukiant kito skrydžio. Persėdus Varšuvoje galima pasiekti daugybę populiarių krypčių visame pasaulyje. Be to, tikimės, kad dažnėjantys skrydžiai į Lenkijos sostinę padės plėtoti ir verslo santykius su kaimynine šalimi“, – sakė Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Šiuo metu „LOT“ iš Vilniaus oro uosto į Varšuvos Šopeno oro uostą skraido tris kartus per dieną. Šių metų vasarą skrydžiai į Varšuvą buvo vykdomi ir iš Palangos oro uosto. Naujieji skrydžiai bus vykdomi „Bombardier CRJ900“ orlaiviais, gebančiais perskraidinti 88 keleivius.

„2017 m. vasaros sezoną pasiūlysime du papildomus skrydžius iš Vilniaus į Varšuvą kasdien. Tai keliaujantiems iš Vilniaus per Varšuvą suteiks dvigubai daugiau galimybių. Lėktuvai iš Vilniaus į Varšuvą kils maždaug kas tris valandas, o tai labai pagerins jungiamųjų skrydžių galimybes. Bendradarbiaudami su nauju partneriu Baltijos šalyse „Nordica“ pasiūlysime net penkis skrydžius į Varšuvą ir tris į Taliną kasdien“, – teigė „LOT“ Korporatyvinės komunikacijos skyriaus vykdomasis direktorius Adrian Kubicki.

„LOT“ atstovas taip pat sakė, kad vasaros sezono bilietais jau prekiaujama. Iš Varšuvos Šopeno oro uosto kasdien galima pasiekti daugiau kaip 300 miestų visame pasaulyje, o skrydžius vykdo tokios bendrovės kaip „Qatar Airways“, „Singapore Airlines“, „Etihad Airways“.

Vilniaus oro uostas šiais metais jau aptarnavo daugiau kaip tris milijonus keleivių ir praėjusių metų to pačio laikotarpio rezultatus pagerino maždaug 15 proc. Tikimasi, kad padažnėję skrydžiai į Varšuvą leis pasiekti dar geresnių rezultatų 2017 m. vasaros sezono metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.