Kaune atnaujintame prekybos centre „Mega“ pirkėjai praleido bemiegę naktį

Kaune šeštadienį ryte duris atvėrė gerokai atnaujintas prekybos ir

Kaune atidarytas atnaujintas prekybos centras „Mega“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kaune atidarytas atnaujintas prekybos centras „Mega“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 3, 2016, 12:42 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:00 AM

Centre atidaryta daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje telpa beveik 800 automobilių. Iš viso, kartu su atnaujinta prekybos centro antžemine automobilių parkavimo aikštele, „Megoje“ yra įrengta 2,2 tūkst.vietų.

Po metus trukusių darbų „Mega“ išsiplėtė: gerokai padidėjo prekybinis plotas, kuriame įsikūrė daugiau kaip 70 naujų parduotuvių, restoranų, kavinių ir paslaugų operatorių.

Į „Megos“ plėtros projektą, kurį įgyvendino nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo bendrovė „Baltic RED“, investicijų bendrovė „Baltic Shopping Centers“ investavo 47 mln. eurų.

„Džiaugiamės, kad statybos ir įrengimo darbus užbaigėme kaip planavome, iki kalėdinės prekybos pradžios, ir pirkėjams galime pasiūlyti dar platesnį asortimentą, patogesnį apsipirkimą, daugiau paslaugų ir laisvalaikio vietų“, – tvirtino „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Atidarymo savaitgalį „Megos“ lankytojų laukia nuolaidos ir dovanos parduotuvėse, nemokami renginiai, jiems koncertuoja žinomi Lietuvos atlikėjai, tarp jų Vaidas Baumila, Linas Adomaitis, Dagna Kondratavičiūtė, Girmantė Vaitkutė.

Naujojoje „Megos“ prekybinėje alėjoje duris atvėrė viena didžiausių Baltijos šalyse pasaulinio mados prekių tinklo parduotuvė „H&M“. Iš anksto paskelbus apie nuolaidas prie šios parduotuvės dar iš vakaro pradėjo rikiuotis eilė.

Pirmieji pirkėjai atvyko penktadienį apie 21 val. Prie jų naktį ir anksti ryte prisijungė būrys šio tinklo aprangos gerbėjų. Prie parduotuvės daugelis praleido bemiegę naktį.

„Megoje“ įsikūrė ir kitos, Lietuvoje jau pamėgtų bei naujai į rinką žengiančių mados prekių ženklų parduotuvės, tokios kaip „Mango“, „Massimo Duti“, „Marco Polo“, „United Colors of Benetton“, „Esprit“, „Springfield“ „Elsbach“, „Napapijri“, „Intimissimi“, „Calzedonia“, „Laura Ashley“.

Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ naujai įsikūrė ne tik mados prekių, bet ir namų tekstilės, interjero prekių, suvenyrų, kosmetikos, parfumerijos, buitinės elektronikos, prekių vaikams ir kitos parduotuvės, paslaugų salonai, sulčių ir kokteilių barai, kavinės bei restoranai.

Kitų metų sausio mėnesį „Megoje“ atsidarys sveikatingumo mėgėjų laukiamas didžiausias Baltijos šalyse, 7,5 tūkst. kvadratinių metrų ploto, sporto ir sveikatingumo centras „VS-Fitness“ su uždarais lauko teniso kortais, skvošo salėmis, moderniausiais treniruokliais ir reabilitacijos centru.

Pavasarį prekybos centre įsikurs tarptautinio mados prekių tinklo „Peek & Cloppenburg“ parduotuvė, išsiskirianti mados prekių ženklų gausa, o vaikus auginančias šeimas „Mega“ pakvies į naujos kartos vaikų edukacinį – pramogų centrą, sukurtą pagal koncepciją „žaidžiu – žinau“.

Sukurti prekybos ir laisvalaikio centro architektūrinę koncepciją buvo patikėta Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureato, architekto Rolando Paleko komandai.

Generaliniu statybos darbų rangovu pasirinkta bendrovė „Panevėžio statybos trestas“, įgyvendinusi projektavimo paslaugų bendrovės „Viltekta“ parengtą techninį projektą. Objekto statybos darbų techninę priežiūrą vykdė inžinerinių paslaugų bendrovė „Baltic Engineers“.

Įgyvendinus plėtros projektą, „Megos“ prekybai skirtas plotas padidėjo daugiau nei 40 procentų ir sudaro 102 tūkst. kvadratinių metrų, nuomininkų skaičius išaugo iki 200.

˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.