Atsivėrė „Baltic Business Centre“: yra darbo vietų ir valandai

Vilniuje, verslo centre „Quadrum“ jau atidarytas bendrovės „Baltic Business Centre“ mažųjų biurų centras. 1300 kvadratinių metrų plote įrengta 40 kabinetų, dar 16 darbo vietų – bendroje erdvėje. Kasdien čia galės dirbti daugiau nei 100 žmonių.

Darbo vietą „Baltic Buisness Centre“ galima išsinuomoti valandai, dienai, savaitei, mėnesiui, pusmečiui ar metams.<br>V.Skaraičio nuotr.
Darbo vietą „Baltic Buisness Centre“ galima išsinuomoti valandai, dienai, savaitei, mėnesiui, pusmečiui ar metams.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 12:09 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:52 PM

„Mūsų klientas yra įmonės, kurioms ne tik reikia nepriekaištingos darbo aplinkos, bet ir aukščiausios kokybės biuro paslaugų paketo – baldų, įrangos ir erdvių konferencijoms, susirinkimams bei susitikimams, administratorių pagalbos, bendro naudojimo erdvių, kuriomis nereiktų rūpintis“, – per centro pristatymo pusryčius žiniasklaidai sakė „Baltic Business Centre“ vadovė Jurgita Motuzaitė.

Kai kurie kabinetai ir darbo vietos centre užimtos. Čia įsikūrė vertimų biurai, advokatų kontoros, farmacijos ir IT įmonės.

Atviroje erdvėje jau dirba keletas startuolių, kuriems verslo pradžioje neužtenka lėšų investuoti į biuro valdymą.

Darbo vietą „Baltic Buisness Centre“ galima išsinuomoti valandai, dienai, savaitei, mėnesiui, pusmečiui ar metams.

„Baltic Busines Centre“ darbo erdvės yra visiškai įrengtos. Nuomininkai dalijasi virtuve, poilsio zona, pasitarimų ir konferencijų patalpomis, taip pat pokalbių kambariais.

Kaina čia neskaičiuojama už kvadratinį metrą, – nuomininkai moka fiksuotą mokestį už visą biuro paslaugų paketą. „Sistema „viskas įskaičiuota“ tikrai veikia, – sako J.Motuzaitė. – Mes aiškiai apibrėžiame kliento išlaidas ir nepateikiame papildomų, netikėtų sąskaitų“.

„Mažuosius biurus priskirčiau prestižinei nekilnojamojo turto investicijų rūšiai, – sako J.Motuzaitė. – Tokių biurų paklausą šiandien sąlygoja šalies ekonomika bei reikalavimai, kuriuos įmonės kelia darbo erdvei. Augantys ekonomikos rodikliai skatina steigtis naujas įmones, joms būtini darbuotojai, o jiems – naujos, kokybiškos darbo vietos bei biuro administratorių paslaugos“.

„Baltic Buisness Centre“ ne tik nuomoja darbo vietas ir kabinetus, bet ir greitai bei lanksčiai steigia naujas verslo įmones. Savo klientams įmonė siūlo registracijos adresą, buhalterio, juristo, vertėjo paslaugas.

„Baltic Business Centre“ įsikūręs analogo neturinčiame „Quadrum verslo mieste“. Čia veikia restoranai, sporto klubas, rūbų valyklos, vaikų darželis.

„Quadrum“ suteiktas BREEAM sertifikatas už tinkamą rūpinimąsi aplinka, darbuotojų sveikata ir energijos ištekliais. „Darbo aplinka šiandien tampa svariu konkurenciniu pranašumu, o šiuolaikiniam žmogui – svarbia jo gyvenimo dalimi“, – neabejoja J.Motuzaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.