Lietuvos pašto vadovei – įvertinimas už lyderystę versle

Valstybės valdomos akcinės bendrovės Lietuvos pašto generalinei direktorei Linai Minderienei vakar Lietuvos pramonininkų konfederacija įteikė vardinį Petro Vileišio nominacijos apdovanojimą. Šia nominacija Lietuvos pašto vadovė įvertinta už asmeninius nuopelnus versle.

Lietuvos pašto vadovė Lina Minderienė ir LPK prezidentas Robertas Dargis.<br>Organizatorių nuotr.
Lietuvos pašto vadovė Lina Minderienė ir LPK prezidentas Robertas Dargis.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2016, 11:45 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:05 PM

Didžiausias šalies verslo įmones ir pagrindinius Lietuvos gamybos sektorius vienijančios Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) prezidiumas nominavo Lietuvos pašto vadovę L. Minderienę už darnią lyderystę versle ir asmeninį indėlį didinant Lietuvos pašto svarbą skaitmeninių technologijų amžiuje bei diegiamas pažangias inovacijas šalies ryšių sektoriuje. Jai suteiktas vienas svarbiausių LPK teikiamų apdovanojimų – vardinė P. Vileišio nominacija ir „Aukso medalis“.

„Šis įvertinimas – tai visos gausios Lietuvos pašto komandos nuopelnas, prisidedant ne tik prie pašto, bet ir prie bendro šalies susisiekimo sektoriaus konkurencingumo didinimo.

Aš didžiuojuosi, kad šiandien Lietuvos paštas yra radęs savo „vietą po saulę“.

Įveikėme sunkų finansinį laikotarpį, o šiuo metu sėkmingai įsitvirtiname sparčiai modernėjančiame pasaulyje, tuo įrodydami, kad paštas savo pirminės misijos – palaikyti žmonių tarpusavio bendravimą – neprarado net ir interneto epochoje.

Priimdama garbingą P. Vileišio nominaciją prisiimu didžiulę atsakomybę laikytis principų, kuriuos skiepijo vienas pirmųjų Lietuvos verslininkų – Petras Vileišis, siekęs verslo, valstybės ir visuomenės interesų darnos“, – šventinėje LPK apdovanojimų ceremonijoje kalbėjo Lietuvos pašto generalinė direktorė L. Minderienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.