„Mitnijai“ – JAV kariuomenės užsakymas

Statybos bendrovė „Mitnija“ skelbia laimėjusi JAV kariuomenės konkursą. Už daugiau nei 12 milijonų eurų statybos bendrovė atliks renovacijos ir modernizacijos projektus Lietuvos ir Latvijos oro bazėse.

Šiaulių oro bazėje „Mitnija“ suprojektuos ir išplės naikintuvų stovėjimo aikštelę su specialiomis inžinerinėmis sistemomis<br>M.Kulbio nuotr.
Šiaulių oro bazėje „Mitnija“ suprojektuos ir išplės naikintuvų stovėjimo aikštelę su specialiomis inžinerinėmis sistemomis<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2016, 10:21 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:18 PM

Latvijos Lielvardės kariniame oro uoste „Mitnija“projektuos ir statys sandėlį, gaisrinę su papildomomis patalpomis, pavojingų krovinių aikštelę bei atliks kitas užduotis, skelbiama bendrovės tinklapyje. Lielvardės oro uoste bus atlikta darbų už daugiau kaip 5,3 milijono eurų.

Šiaulių oro bazėje „Mitnija“ suprojektuos ir išplės naikintuvų stovėjimo aikštelę su specialiomis inžinerinėmis sistemomis bei pastatys specialią 2,8 tūkst. kvadratinių metrų pločio logistikos aikštelę. Darbų Šiaulių oro bazėje vertė – daugiau kaip 6,7 milijono eurų.

„Mitnija“ skelbia, kad darbus pradės netrukus ir jie bus baigti per 540 dienų – 2018 m.

„Mitnijos“ vadovas Julius Gendvilis teigė, kad JAV kariuomenė „Mitnija“ susidomėjo matydama sėkmingus jos darbus Šiauliuose. „Džiaugiuosi, kad mūsų bendradarbiavias, prasidėjęs Šiaulių oro bazės infrastruktūros modernizacija šių metų pradžioje, virto bendradarbiavimu su kita JAV karine organizacija. Didžiuojuosi savo komanda“, – išplatintame pranešime teigė J.Gendvilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.