Lietuviai išrinko geriausią kainos ir kokybės santykį

Lietuvoje atlikus naujausią tyrimą „ICERTIAS Best Buy Award“, prekybos tinklas „Lidl“ išrinktas geriausią kainos ir kokybės santykį siūlančiu tinklu trijose svarbiausiose tyrimo kategorijose

Atsakydami į atvirus klausimus respondentai galėjo laisvai rinktis jiems patinkančius produktų pardavėjus ir paslaugų teikėjus.<br>V.Balkūno nuotr.
Atsakydami į atvirus klausimus respondentai galėjo laisvai rinktis jiems patinkančius produktų pardavėjus ir paslaugų teikėjus.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2017, 8:37 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 3:53 PM

Ciurichas, Vilnius, 2017 m. kovas. Remiantis naujausio Lietuvoje atlikto tyrimo „ICERTIAS Best Buy Award“ rezultatais, apklausoje dalyvavę Lietuvos vartotojai prekybos tinklą „Lidl“ pripažino geriausio kainos ir kokybės santykio pavyzdžiu.

Be to, vertindami kainos ir kokybės santykį, dauguma apklaustų lietuvių prekybos tinklui „Lidl“ teikė pirmenybę mažmeninės prekybos tinklų ir tarptautinių prekybos tinklų kategorijose. Tyrimo „ICERTIAS Best Buy Award“ apklausoje dalyvavusių respondentų prašyta remiantis savo asmenine patirtimi nurodyti pateiktų kategorijų produktus bei paslaugas, pasižyminčius geriausiu kainos ir kokybės santykiu Lietuvos rinkoje. Atsakydami į atvirus klausimus respondentai galėjo laisvai rinktis jiems patinkančius produktų pardavėjus ir paslaugų teikėjus. Pagrindinėje tyrimo kategorijoje – „geriausio kainos ir kokybės santykio pavyzdys“ – respondentams buvo pateiktas šis klausimas: „Nurodykite vienos įmonės, produkto ar paslaugos pavadinimą, kuris (kuri), Jūsų nuomone, yra geriausias GERIAUSIO KAINOS IR KOKYBĖS SANTYKIO Lietuvoje pavyzdys, kalbant apie Lietuvos rinkoje siūlomus produktus ir paslaugas.“

Dauguma apklaustųjų nurodė prekybos tinklą „Lidl“.

Šie rezultatai gauti 2017 m. vasarį, Šveicarijos organizacijai ICERTIAS Lietuvoje atlikus naujausią tyrimą „Best Buy Award“. Organizacijos ICERTIAS atliekami tyrimai leidžia įvertinti apklausoje dalyvavusių respondentų patirtį ir pasitenkinimą rinkoje siūlomų produktų bei paslaugų kainos ir kokybės santykiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.