„DPD Lietuva“ pristato skubių siuntų gabenimo oru paslaugą

Reaguodama į rinkos situaciją bei klientų poreikius, „DPD Lietuva“ plečia savo paslaugų spektrą. Nuo šiol įmonės klientai gali naudotis paslauga „DPD Air Express“ – skubių siuntų gabenimo oru į Europą, JAV, Kiniją ir kitur. Krypčių sąraše – 220 valstybių bei teritorijų. Įmonė iki šiol siuntas pristatė tik žemės transportu, todėl sprendimas teikti paslaugas ir oro transportu yra didelis ir svarbus žingsnis, kilsteliantis DPD į aukštesnį kokybinį lygmenį.

 Įmonė iki šiol siuntas pristatė tik žemės transportu, todėl sprendimas teikti paslaugas ir oro transportu yra didelis ir svarbus žingsnis, kilsteliantis DPD į aukštesnį kokybinį lygmenį.<br>P.Mantauto nuotr.
 Įmonė iki šiol siuntas pristatė tik žemės transportu, todėl sprendimas teikti paslaugas ir oro transportu yra didelis ir svarbus žingsnis, kilsteliantis DPD į aukštesnį kokybinį lygmenį.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2017, 12:09 PM

Tarptautinių skubių siuntų paklausa auga

„Gyvename pasaulyje, kur geografinis atstumas tampa vis mažiau svarbus – internetu bet kuris jo kampelis pasiekiamas vos keliais klavišų spustelėjimais. Todėl ir laukti atpratę žmonės siuntas tikisi gauti kuo greičiau. Plintant elektroninei prekybai ši tendencija tampa tik ryškesnė. Tad, stebėdami augantį poreikį, klientams pasiūlėme galimybę su DPD tapti dalimi šio globalaus pasaulio, kuriame jų siunta labai greitai gali atsidurti bet kurioje pageidaujamoje planetos vietoje“, – sako „DPD Lietuva“ pardavimų ir rinkodaros direktorius Baltijos šalims Gabrielius Bilevičius.
Jo teigimu, skubaus siuntų pristatymo poreikis auga tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje. Tokį pristatymo būdą siūlančios elektroninės parduotuvės auga 1,6 karto greičiau, be to, didelė jų dalis tikisi, kad apyvartą ir toliau augins prekyba su užsienio valstybėmis. Didesnių pardavimų užsienio šalyse tikisi ir gamintojai. Tad elektroninė prekyba tarp skirtingų valstybių augs itin sparčiai, o maždaug dešimtadalis šios prekybos vyksta per skubias siuntas.

Pristatymas Europoje – per 1 dieną

Oro transportu pristatomos siuntos vidutiniškai sveria 2–5 kg. Dažniausiai tai būna parodų eksponatai, dokumentai, naujų gaminių pavyzdžiai, prekės, skirtos e-parduotuvių pirkėjams, ir kiti daiktai. O tarp dažniausiai šia paslauga besinaudojančių bendrovių minimos gamybos bei pramonės įmonės, automobilių ir jų dalių, elektroninių prietaisų, tekstilės ir maisto papildų pardavėjai.

„DPD Lietuva“ sutartiniams klientams siūloma „DPD Air Express“ paslauga užtikrina, kad siunta iš Lietuvos kitoje Europos valstybėje atsiduria jau kitą darbo dieną po išsiuntimo. Jeigu adresatas nerandamas iš pirmo karto, siunta bus pristatoma darsyk, o sandėlyje ji saugoma iki 2 savaičių. Visą siuntos kelią klientai gali internetu sekti tiesiogiai – lygiai taip, kaip tą jie daro ir šiandien.


Didžiausias „DPD Air Express“ siunčiamas vienos siuntos svoris – 31,5 kg, ilgis – ne daugiau 175 cm, minimalūs matmenys 23x16 cm.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.